Hansaplast sprej za dezinfekciju rana

 • (40)
Napišite recenziju

Sprej s blagim antiseptičkim učinkom

 • Blagi antiseptički učinak
 • Brza i bezbolna primjena
 • Ne sadrži bojila - bez mrlja na odjeći
 • Jednostavna primjena
 • Odlična podnošljivost na koži

 

          

Ispis

Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože

Čak i površinske rane mogu postati problematične ako nisu ispravno očišćenje. Čišćenje i dezinfekcija rane je prvi korak u uspješnom zacjeljivanju i preporučuje se za sve vrste rana.
Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože koristi se za čišćenje manjih akutnih površinskih rana kao što su porezotine, abrazije, manje opekline prvog stupnja i otvoreni žuljevi.
Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože također uklanja ostatke krvi i nečistoća oko površinske rane.
Ne sadrži alkohol te je primjena bezbolna, bez osjećaja pečenja ili suhoće. Hansaplast sprej na bezbolan i efikasan način čisti rane od prljavštine i bakterija i ima blagi antiseptički učinak.
Sprej je bezbojan stoga ne ostavlja mrlje na odjeći kao proizvodi koji sadrže jod.
Zbog odlične podnošljivosti na koži, prikladan je i za djecu kao efikasna i nježna pomoći pri obnavljanju kože.
Praktično pakiranje omogućuje upotrebu spreja pod bilo kojim kutem što ga čini idealnim za tretiranje površinskih rana i prvu pomoć kod rana nastalih prilikom sportskih ili aktivnosti na otvorenom.

Uputstva za upotrebu

Nanesite odmah nakon ozljede na površinsku ranu. Ponovite nanošenje ako je potrebno.

Čišćenje površinske rane od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože s udaljenosti od otprilike 10 cm po čitavom području površinske ozljede. Ponovite ako je potrebno te nježno osušite ranu tapkajući gazom oko rane.

Važno: površinska ozljeda bi brzo trebala prestati krvariti. Ako se krvarenje nastavi, pritisnite ranu gazom i potražite liječničku pomoć.
Nadalje, važno je zaštititi površinsku ozljedu od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osigurala neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ranu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. Svakodnevno mijenjajte flaster osim ako vam liječnik nije drugačije preporučio. pročitajte više u članku Stručno povijanje rana.
Pomozite obnavljanju kože s maksimalnim estetskim učinkom s redovitim nanošenje Hansaplast masti za obnavljanje kože. Mast se može koristiti na svim površinskim ozljedama u bilo kojoj fazi obnavljanja kože. Ako je potrebno, zaštitite površinsku ozljedu nekim od standardnih kao što su Classic, Elastic, Universal ili Sensitive.
Proizvod  Vrsta  Veličina  Količina
Hansaplast sprej - 50ml
Hansaplast Sprej -
100ml

Često postavljanja pitanja

 1. Zašto koristiti Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože?

  Čišćenje površinske rane od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože s blagim antiseptičkim učinkom se može koristiti za čišćenje površinskih ozljeda, abrazija ili otvorenih žuljeva.
 2. Na koji način djeluje Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože?

  Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože brzo i bezbolno čisti površinsku ranu s blagim antiseptičkim učinkom. bezbojni sprej je jednostavan za upotrebu i bočica se može koristiti pod bilo kojim kutem.
 3. Sadrži li Hansaplast Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože alkohol ili jod?

  Ne. Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože ne sadrži alkohol niti jod. Bezbojan je i ne izaziva osjećaj pečenja ili iritacije nakon nanošenja. 
 4. Na koji način se koristi Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože?

  Nakon što je krvarenje zaustavljeno, očistite površinsku ranu prije nanošenja flastera. Posprejajte kožu s udaljenosti od otprilike 10 cm na čitavo područje površinske rane.  Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože također uklanja ostatke krvi i nečistoća oko površinske rane.

 5. Može li se Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože koristiti prije primjene flastera s česticama srebra?

  Da. Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože je prikladan za korištenje u kombinaciji s flasterima koji sadrže čestice srebra.  Nakon što je krvarenje zaustavljeno, očistite površinsku ranu Hansaplast sprejem i nakon toga koristite flaster.
 6. Mogu li koristiti Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože prije korištenja Hansaplast masti za obnavljanje kože?

  Da. Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože je prikladan za korištenje prije nanošenje Hansaplast masti za obnavljanje kože. Za više informacija pročitajte članak Stručno povijanje rana.
 7. Što da napravim ako rana pokazuje znakove infekcije?

  U slučaju većih rana ili ozljeda, nužan je posjet liječniku. Konzultacije s liječnikom su važne u slučaju oticanja, crvenila ili boli u ozlijeđenom području. Ako proces zarastanja ne počne nakon nekoliko dana ili ako ste u dvojbi, posjetite liječnika. 
 8. Je li Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože prikladan za osjetljivu kožu?

  Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože pokazuje odličnu podnošljivost na koži i prikladan je za primjenu na osjetljivoj koži. 
 9. Mogu li koristiti Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože nakon operacije?

  Da, Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože je prikladan za čišćenje rana nakon operacije. Prije upotrebe konzultirajte se s liječnikom.
 10. Koliko dugo nakon otvaranja mogu koristiti Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože?

  Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože se može koristiti 6 mjeseci nakon otvaranja.
 11. Mogu li Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože koristiti trudnice ili djeca?

  Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože pokazuje odličnu podnošljivost na kožu. Ako ste trudni ili dojite te ako želite koristiti Hansaplast sprej na djetetu mlađem od 2 godine, prije upotrebe se konzultirajte s liječnikom. 

Average Rating

40 recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju
Sonja Peroković

Hansaplast sprej

Odličan proizvod.Puno nam je pomogao kod unuka koji je alergičan na ubode komaraca.Uho i ubodi na koži prošli vrlo brzo.Uho bilo veće bar za dva broja.
Tanja Francetić

Spas u pravi čas!

Super sprej,koji treba biti uvijek u kucnoj apoteci. Blag za kožu i bezbolna primjena. Sve pohvale za Hanzaplast na tako dobrom i ucinkovitom proizvodu. 👍
Marina Jurlina

Čudo od spreja

Ovaj sprej ima važno mjesto u mojoj kućnoj apoteci jer uz dva dječaka nezgode se stalno dešavaju. Ogrebotine i porezotine naša su svakodnevnica. Ovom spreju vjerujem jer je nježan prema koži, ne peče i učinkovito dezinficira svaku ranu. Imam jedan u torbici također, jer nikad ne znam kad će zatrebati. Biram Hansaplast zato jer je najbolji prijatelj svakoj rani, to već znaju i ptičice na grani. Pjesmicu je sin smislio.🙂
Antonija Petrlić

Efikasna zaštita

Ovo je uistinu najbolji flaster u spreju jer mi pruža dugotrajnu i učinkovitu zaštitu kože. Također, pomaže ranama da brzo zacijele i ne iritira kožu. Proizvod mi pruža sigurnost i njegu i zato je nezamjenjiv saveznik kada nastupe ozljede.
Ljiljana Horvat

Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože

Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože, aposlutno mi je broj 1. kad je u pitanju tretiranje površinskih rana, pogotovo onih koje se najčešće dogode kod djece prilikom pada s rola, bicikla, romobila, igre u parku... Ne pecka kožu, ne izaziva dodate iritacije, smanjuje mogućnost infekcije rane, nema jaki i neugodan miris. Preporučam svim mamama da ga obavezno imaju u kućnoj ljekarni, pogotovo onim mamama koje još uvijek imaju malu, razigranu i radoznalu dječicu
Next Page