• 1/5 sprej za dezinfekciju rana
 • 2/5 sprej za dezinfekciju rana
 • 3/5 sprej za dezinfekciju rana
 • 4/5 sprej za dezinfekciju rana
 • 5/5 sprej za dezinfekciju rana
 • 1/5 sprej za dezinfekciju rana
 • 2/5 sprej za dezinfekciju rana
 • 3/5 sprej za dezinfekciju rana
 • 4/5 sprej za dezinfekciju rana
 • 5/5 sprej za dezinfekciju rana

Hansaplast sprej za dezinfekciju rana

5.0
Broj recenzija
Blagi antiseptički učinak
Brza i bezbolna primjena
Ne sadrži bojila - bez mrlja na odjeći
Jednostavna primjena
Odlična podnošljivost na koži

Informacije o proizvodu

Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože

Čak i površinske rane mogu postati problematične ako nisu ispravno očišćene. Čišćenje i dezinfekcija rane je prvi korak u uspješnom zacjeljivanju i preporučuje se za sve vrste rana.
Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože koristi se za čišćenje manjih akutnih površinskih rana kao što su porezotine, abrazije, manje opekline prvog stupnja i otvoreni žuljevi.
Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože također uklanja ostatke krvi i nečistoća oko površinske rane.
Ne sadrži alkohol te je primjena bezbolna, bez osjećaja pečenja ili suhoće. Hansaplast sprej na bezbolan i efikasan način čisti rane od prljavštine i bakterija i ima blagi antiseptički učinak.
Sprej je bezbojan stoga ne ostavlja mrlje na odjeći kao proizvodi koji sadrže jod.
Zbog odlične podnošljivosti na koži, prikladan je i za djecu kao efikasna i nježna pomoć pri obnavljanju kože.
Praktično pakiranje omogućuje upotrebu spreja pod bilo kojim kutem što ga čini idealnim za tretiranje površinskih rana i prvu pomoć kod rana nastalih prilikom sportskih ili aktivnosti na otvorenom.

Kako koristiti

Uputstva za upotrebu

Nanesite odmah nakon ozljede na površinsku ranu. Ponovite nanošenje ako je potrebno.

Image

1. Čišćenje

Čišćenje površinske rane od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože s udaljenosti od otprilike 10 cm po čitavom području površinske ozljede. Ponovite ako je potrebno te nježno osušite ranu tapkajući gazom oko rane.

Važno: površinska ozljeda bi brzo trebala prestati krvariti. Ako se krvarenje nastavi, pritisnite ranu gazom i potražite liječničku pomoć.

Pročitajte više
Image

2. Zaštita

Nadalje, važno je zaštititi površinsku ozljedu od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osigurala neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ranu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. Svakodnevno mijenjajte flaster osim ako vam liječnik nije drugačije preporučio. pročitajte više u članku Stručno povijanje rana.
Pročitajte više
Image

3. Obnavljanje

Pomozite obnavljanju kože s maksimalnim estetskim učinkom s redovitim nanošenje Hansaplast masti za obnavljanje kože. Mast se može koristiti na svim površinskim ozljedama u bilo kojoj fazi obnavljanja kože. Ako je potrebno, zaštitite površinsku ozljedu nekim od standardnih kao što su Classic, Elastic, Universal ili Sensitive.

Pročitajte više

Veličina pakiranja

Proizvod  Vrsta  Veličina  Količina
Proizvod: Hansaplast sprej  Vrsta: Package Size Image  Veličina: -  Količina: 50ml
Proizvod: Hansaplast Sprej  Vrsta: Package Size Image  Veličina: -
 Količina: 100ml

Često postavljanja pitanja (11)

5.0
40 Broj recenzija
40
0
0
0
0
 • Sonja Peroković 1.10.2021.
  Hansaplast sprej
  Odličan proizvod.Puno nam je pomogao kod unuka koji je alergičan na ubode komaraca.Uho i ubodi na koži prošli vrlo brzo.Uho bilo veće bar za dva broja.
 • Tanja Francetić 30.9.2021.
  Spas u pravi čas!
  Super sprej,koji treba biti uvijek u kucnoj apoteci. Blag za kožu i bezbolna primjena. Sve pohvale za Hanzaplast na tako dobrom i ucinkovitom proizvodu. 👍
 • Marina Jurlina 30.9.2021.
  Čudo od spreja
  Ovaj sprej ima važno mjesto u mojoj kućnoj apoteci jer uz dva dječaka nezgode se stalno dešavaju. Ogrebotine i porezotine naša su svakodnevnica. Ovom spreju vjerujem jer je nježan prema koži, ne peče i učinkovito dezinficira svaku ranu. Imam jedan u torbici također, jer nikad ne znam kad će zatrebati. Biram Hansaplast zato jer je najbolji prijatelj svakoj rani, to već znaju i ptičice na grani. Pjesmicu je sin smislio.🙂
 • Učitaj više

Povezani proizvodi

Povezani članci