Classic flaster

 • (5)
Napišite recenziju

Za sve vrste malih rana

 • Snažno prianjanje
 • Izdržljivi materijal koji koži omogućuje disanje
 • Moguće rezati prema individulanim potrebama

 

Kupite online:

     

Ispis

Classic

Hansaplast Classic flasteri od tkanine pogodni su za pokrivanje svih vrsta manjih rana.

Neljepljivi jastučić za štiti ranu.
Izdržljivi materijal i snažno prianjanje osigurava kako će flaster ostati na mjestu.
 
Flasteri su dostupni kao povoji koji se mogu odrezati na željenu veličinu.

 

*Hansaplast flasteri blokiraju 99% prljavštine i bakterija.

Flasteri su dostupni kao povoji koji se mogu odrezati na željenu veličinu.

 

Latex Free

Kako koristiti

Čišćenje i dezinfekcija površinske ozljede od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako biste spriječili moguće upale i infekcije, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože, s udaljenosti 10 cm, po čitavom području površinske ozljede. Ponovite po potrebi, zatim nježno osušite ranu i površinsko područje. 

Važno: manje površinske ozljede brzo će prestati krvariti. Ako se krvarenje nastavi, ozljedu pritisnite sterilnom gazom i potražite liječničku pomoć. 

Sljedeći korak je zaštita površinske ozljede od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ozljedu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. Promatrajte površinsku ozljedu i svakodnevno mijenjajte flaster, osim ako vam liječnik nije preporučio drugačije.

Pomozite da vaša rana zacijeli sigurno, brzo i uz manji rizik od stvaranja ožiljaka. Redovito nanosite Hansaplast mast za obnavljanje kože dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli. Hansaplast mast za obnavljanje kože može se koristiti na manjim površinskim ozljedama i u bilo kojoj fazi procesa zacjeljivanja. Ako je potrebno, pokrijte ranu flasterom, sterilnom gazom ili oblogom. 

 

 

Proizvodi 

 Vrsta

 Veličina

 Količina

Classic
1m x 6cm
(duljina povoja)

10cm x 6cm
10 komada

Često postavljana pitanja

1. Koliko često se flaster mora mijenjati?
Standardni postupci prve pomoći savjetuju svakodnevnu promjenu flastera zbog higijenskih razloga. Napredni flasteri, poput Fast Healing flastera, stvaraju uvjete za vlažno zarastanje rana, te se mogu ostaviti dva dana ili dulje kako se ne bi prekinuo proces zarastanja.
 
2. Je li bolje ostaviti manje rane da se osuše na zraku ili staviti flaster?
Iako mnogi i dalje smatraju kako ostavljanje površinske ozljede na zraku, bez zaštite potiče zacjeljivanje, pokazalo se da zaštita površinske ozljede odgovarajućim flasterom ubrzava obnavljanje kože. Hansaplast flasteri pružaju pouzdanu zaštitu sve dok rana u potpunosti ne zacijeli.
 
3. Kada se moram posavjetovati s liječnikom?

Preporučujemo da kontaktirate medicinskog stručnjaka u slučaju sljedećih okolnosti:

 • rana je duboka ili krvari
 • rana pokazuje znakove infekcije (crvenilo, svrbež, oticanje...)
 • ako su u rani strani predmeti
 • u slučaju ugriza životinje ili čovjeka
 • ako je rana na licu
 • ako ozlijeđena osoba nije cijepljena protiv tetanusa
 • i kad god imate neko pitanje ili nejasnoću.
4. Što napraviti ako se rana inficira ili zagnoji?
Obvezno kontaktirajte liječnika u slučaju infekcije. Simptomi infekcije uključuju gnoj, oticanje, crvenilo, bol, svrbež ili peckanje. Dođe li do infekcije, potražite liječnički savjet ili pomoć.
5. Koji flaster mogu koristiti na osjetljivoj koži?
Imate li osjetljivu kožu, savjetujemo primjenu Hansaplast Sensitive ili Hansaplast Sensitive flastera za djecu. Flasteri su posebno osmišljeni za potrebe osjetljive kože, blagi su prema koži i hipoalergeni.
6. Koji Hansaplast flasteri su vodootporni?
Hansaplast Aqua Protect flasteri su vodootporni, te se neće skinuti pri kupanju ili tuširanju. Hansaplast Elastic flasteri odbijaju vodu - materijal zadržava vodu na površini flastera. Vodootporni su i Hansaplast Universal flasteri i flasteri za djecu.
7. Koje flastere savjetujete za uporabu na prstima i rukama?
Za ozljede ruku i prstiju savjetujemo upotrebu Hansaplast Set flastera za ruke koji sadrži flastere različitih oblika i materijala za razne primjene.

Average Rating

5 recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju
Sanja Barić

Najdraži stanovnik ruksaka

Najdraži stanovnik mog ruksaka je hansaplast classic. Ja sam jedna zaposlena mama moj svaki dan pješači na posao i s posla. I mama koja ima osjetljivo stopalo kao da je princeza na zrnu graška. Od svega dobijem zuleve, od svega. I u svemu tome spašava me classic. Režem na dužinu i veličinu kako želim da bi zaštitila pete i prste, spašava kad je nova obuća, zaustavlja krvarenje od zulja na peti, a i tusiram se s njim. Ugodan i mek da ga niti ne osjetim, a uvijek tu kad je potreban. Bez svega mogu ostati, ali ne i bez flastera classica u mom ruksaku. ❤️
Helena Gudelj

Hansaplast

Odlični proizvodi za odrasle i djecu, najviše me se dojmio hansaplast koji mogu dijabetičar koristiti i protiv žuljeva... Jednostavno smo oduševljeni vašim proizvodima . Puno uspjeha u daljnjem radu . Pozz
Karmela Kuternik

Svaki komentar je suvisan. Najbolji proizvod na trzistu!!
Ruszmira Tomasović

Hansaplast Classic

Hansaplast Classic koristim od malih nogu i mogu reći da im je kvaliteta uvijek postojana. Lako se lijepe, čvrsto drže (a to je ujedno i odlika koja mi je najvažnija ). Najvažnije mi je da i u vodi postojano i dugotrajno prianjaju za kožu ! Savitljivi su i od odličnog materijala te traju dugo, ma što sa njima radili. Preporučam !
Mateja

Najbolji flaster!!

Daleko najbolji flaster na tržištu!