Uvjeti korištenja

Slijedite opće uvjete za korištenje ove internetske stranice, koji su propisani zbog vas i za vašu zaštitu. Zahvaljujemo na razumijevanju.

1. Osobni podaci

Pročitajte našu Izjavu o zaštiti osobnih podataka.

2.Promjena uvjeta korištenja

Zbog tekućih tehničkih i pravnih inovacija, s vremena na vrijeme dužni smo mijenjati postojeće uvjete. Stoga, molimo vas da provjerite uvjete svaki put kada koristite našu internetsku stranicu. Posljednja promjena napravljena je u kolovozu 2010.godine.

3. Autorska prava, zaštićeni znakovi i ostala prava intelektualnog vlasništva

Sav sadržaj na našoj internetskoj stranici, uključujući, ali ne isključivo, tekstove, slike, grafičke, audio i video prikaze, je naše vlasništvo, osim ako nije izričito navedeno drugačije. (U svezi hiperveza pročitajte izjavu pod br. 3). Taj autorski sadržaj se bez izričitog odobrenja može koristiti samo za privatne potrebe, nikako u javne ili komercijalne svrhe (preuzimanja, reprodukciju i dr). Izmjene, prijevodi, ili drugo uređivanje i obrada sadržaja može se napraviti samo uz prethodno dobiveno pismeno odobrenje od strane Beiersdorf AG.

Neovlašteno korištenje i zlouporaba registriranih zaštitnih znakova ili logotipa Beiersdorf AG nije dopušteno.

Svako kršenje naših autorskih prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva za posljedicu će imati pravni postupak, iz područja kriminalnog ili građanskog prava.

4. Odricanje od odgovornosti 

Ova internetska stranica namijenjena je isključivo korištenju od strane lokalnog pučanstva zemlje koju ste odabrali na početnoj stranici www.hansaplast.com, u skladu sa svim lokalnim zakonima. Materijali na ovoj stranici, uključujući proizvode, usluge i podatke, možda nisu pogodni ili dostupni za korištenje na lokacijama izvan ove nadležnosti. U slučaju da su ponude, proizvodi ili usluge dostupni ili komunicirani putem ove stranice zabranjeni zakonom zemlje koju ste odabrali, isti se smatraju nevažećima. Posjetite www.hansaplast.com i odaberite svoju lokaciju kako biste bili preusmjereni na odgovarajuću stranicu.

Svi podaci na ovoj internetskoj stranici pažljivo su prikupljani i provjereni. Ipak, ne preuzimamo odgovornost za njihovu usklađenost s temom, točnost, potpunost i/ili kakvoću.

Ova internetska stranica sadrži hiperveze na internetske stranice drugih poslužitelja. Beiersdorf AG nije odgovoran za sadržaj internetskih stranica treće strane, ne jamči i ne preuzima odgovornost za ilegalni sadržaj ili druga kršenja na internetskim stranicama treće strane. Ipak, Beiersdorf AG će u najkraćem mogućem vremenu ukloniti bilo koju vezu ili sadržaj nakon što se u potpunosti uvjeri kako isti krši zakone koji su na snazi.
Ova internetska stranica je osmišljena kako bi pružila opće podatke, te kao takva nije nadomjestak za zdravstveni savjet ili savjet stručnjaka. Za takve savjete, obratite se izabranom liječniku ili specijalistu. Beiersdorf AG ne preuzima odgovornost za aktivnosti poduzete na temelju podataka sadržanih na ovoj internetskoj stranici.

Korištenje ove stranice i preuzimanje podataka predstavlja rizik korisnika. Beiersdorf AG ne preuzima odgovornost za štetu, osobito datoteka, korisničkog hardvera i/ili softvera, nastalih uslijed takvih aktivnosti. Odgovornost za namjeru i veliki nemar ostaju nepromijenjeni.
 

5. Konačni uvjeti

Ukoliko propisi u ovim uvjetima postanu ilegalni, neispravni ili neprimjenjivi u bilo kojoj nadležnosti, pravovaljanost ili primjenjivost ostalih propisa u toj nadležnosti ostaje nepromijenjena.
Želite li prijaviti pravno kršenje pravila na našoj internetskoj stranici, slobodno nas kontaktirajte.

Beiersdorf d.o.o.
Centar 2000
Radnička cesta 37 A
HR-10 000 Zagreb
Hrvatska
e-mail: hansaplast@omegamedia.hr