Image

Znanost iza Aqua Protect flastera – 100% vodootporna zaštita i snažno prianjanje u jednom

Vrijeme čitanja 2 minuta
Prikaži više

Zaštitite rane od vode kako bi mogle zacijeliti

 

Ako rana nije pravilno zaštićena može se inficirati, što uzrokuje usporavanje procesa zacjeljivanja. Korištenje vodonepropusnih flastera, može smanjiti rizik od infekcije i ubrzati zacjeljivanje rane.

Hansaplast Aqua Protect
Zaštita rane od vode omogućuje bolje zacijeljivanje rane

Zaštitite svoje rane od vode primjenom Hansaplast Aqua Protect flastera koji pružaju 100 % vodootpornu zaštitu. Njihovo pouzdano ljepilo drži flaster na mjestu čak i nakon što dođe u dodir s vodom. Isto tako su fleksibilni i prozračni te se prilagođavaju pokretima tijela i pružaju maksimalnu udobnost tijekom procesa ozdravljenja. Još jedna prednost: zahvaljujući kombinaciji prozirne ljepljive trake i jastučića u boji kože, ova nova verzija Hansaplast Aqua Protect flastera je vrlo diskretna i gotovo neprimjetna.

 

 

Doživite novu razinu diskretnosti

 

Razvoj vodonepropusne zaštite

Zbog Hansaplastove predanosti visoko kvalitetnoj zaštiti rana, proizvodi se često revidiraju kako bi zadovoljili promjenjive potrebe i očekivanja. S ciljem razvijanja učinkovitih, modernih rješenja u zaštiti rana, nastala je nova verzija Aqua Protect flastera.

                                                               

Aqua protect flaster
Studije su pokazale da Aqua Protect flaster štiti rane i nakon 8 sati

Kao i kod svih Hansaplast proizvoda koji prolaze proces redizajna, trenutna verzija proizvoda testira se temeljito i pažljivo. Tehnolozi se pitaju kako bi mogli poboljšati proizvod, zatim se razvije nekoliko prototipova od kojih se odabere najbolji. Izabrani prototip se testira i ocjenjuje u realnim uvjetima.

Rezultati su pokazali da Aqua protect flaster u 100 % slučajeva ne sklizne nakon 6 sati, te ranu i dalje dobro štiti, dok u 97 % slučajeva flaster drži čak i nakon 8 sati *

Aqua protect flaster
Aqua Protect flaster prilagođava se vašim pokretima i ostaje na mjestu i u dodiru s vodom

Zaključak:
Novi Aqua Protect flasteri nude 100 % vodootpornu zaštitu i snažno prianjanje.

*Studija učinkovitosti vodonepropusnog flastera, uporabni test, 75 sudionika, prosinac 2012.

Osvrt na Aqua Protect

Novi Hansaplast Aqua Protect flaster nudi 100 % vodootpornu zaštitu. Kombinacija svijetlog bež jastučića i prozirne ljepljive trake je vrlo diskretna. Zahvaljujući ekstra jakim silama prianjanja, rana ostaje zaštićena i 8 sati nakon lijepljenja flastera - čak i u dodiru s vodom.

 
Vodootporna zaštita

Druga vodonepropusna rješenja iz Hansaplasta

Hansaplast Extra čvrst i vodootporan flaster
S pravim flasterom možete zaštititi ranu od vode i spriječiti infekcije

Sljedeća rješenja iz Hansaplasta također pomažu održati rane suhima i pouzdano štite od infekcija.

Za dugotrajnu, vodootpornu zaštitu preporučujemo Hansaplast Extra čvrst i vodootporan flaster. Ovaj čvrsti flaster od tkanog materijala kombinira vodootpornu zaštitu rana, dugotrajnost i fleksibilnost sve u jednom.

Flaster u spreju koristite samo za manje rane, manje posjekotine i ogrebotine. Sprej pruža potrebnu i transparentnu zaštitu rana. Našpricani sloj je fleksibilan i može se nanijeti i na nedostupna mjesta. Zaštita je vodootporna i višednevna. Trenutno djeluje protiv bakterija.

 

 

Hansaplast - povijest zacijeljivanja rana

Više od 90 godina Hansaplast predano pomaže u zacjeljivanju rana. Odvojite trenutak i pročitajte o važnim događajima u povijesti Hansaplasta i Beiersdorfa.

 

Povezani proizvodi