Image

Hansaplast - trenutna pomoć za male nezgode

Vrijeme čitanja 3 minuta
Prikaži više

Dobrodošli u novi Hansaplast online svijet - brand za brigu o ranama kojem se najviše vjeruje i koji nudi pametne proizvode, rješenja i inovacije. Mi u Hansaplastu želimo da uživate u svakodnevnim aktivnostima bez posvećivanja prevelike pažnje malim nezgodama. Saznajte kako rješavamo male probleme, bilo da je riječ o žuljevima na stopalima ili maloj ranici, iščašenom zglobu ili vas muče bolovi u koljenu. Naš dio TRENUTNA POMOĆ pruža vam brze i pouzdane odgovore, kao i stručne savjete. Pregledajte stranicu i otkrijte više o zbrinjavanju rana, njezi stopala i tome kako ostati zdrav pri bavljenju sportom i aktivnostima u našem MAGAZINU. Kliknite i pronađite inspiraciju za svoj životni stil.

Pomoć pri malim problemima

Život ne teče uvijek glatko, a naša misija je pomoći vam da nastavite, bez obzira na sve: Za gotovo svaki problem, Hansaplast je predvidio odgovarajući tretman. Bit ćete iznenađeni kad otkrijete što smo sve osmislili kako bi vama olakšali život: Otkrijte kako ćete izbjeći i smanjiti ožiljke, kako vam Hansaplast Foot Expert proizvodi pomažu u uklanjanju žuljeva, kako vam flasteri omogućuju da nastavite hodati...pregledajte i otkrijte uzbudljive inovacije koje vašoj koži, stopalima i zglobovima pomažu da ostanu zdravi.

Hansaplast - stručnost i iskustvo

Onda, što je Hansaplast?

Image
Tvrtka Beiersdorf u Hamburgu - sjedište Hansaplast.
Image
Otkuda dolaze naše ideje: Iz našeg centra za istraživanje i razvoj u Hamburgu.

Mi smo Beiersdorf medicinski brand, jedna od vodećih svjetskih tvrtki u njezi kože sa sjedištem u Hamburgu, Njemačka. Hansaplast se uvelike promijenio od predstavljanja prvog flastera proizvedenog 1882.godine, kada je Paul Beiersdorf patentirao prvi flaster. Početak ove priče o uspjehu koja traje i danas, usmjerene na napredak, kakvoću i inovaciju.

Brinemo o zacjeljivanju rana i njegujemo kožu više od  jednog stoljeća.

Više od 125 godina, Beiersdorf sakuplja iskustvo i znanja o njezi rana, aktivnostima i tretiranju bolova u mišićima, te stremi zacjeljivanju rana i njezi kože.

Kakvoća kao glavna misao vodilja.

Hansaplast je danas jedan od brandova flastera kojem se najviše vjeruje u Europi, osnovan 1922.godine. Hansaplast proizvodi su od tada postali poznati širom svijeta po svojoj kakvoći. Preko 200 isprobanih i testiranih proizvoda i inovacija prodaje se u svijetu, od Njemačke do Čilea, Velike Britanije i Australije, pod nazivom Hansaplast, Elastoplast i Curitas. Osim flastera i povoja, linija proizvoda sadrži oprobane i inovativne proizvode koji nude rješenja za probleme stopala, sportske ozljede, bolove i napetosti.
Hansaplast je međunarodni brand u koji se vi i čitava vaša obitelj možete pouzdati jer nudi visoko kvalitetna, moderna rješenja za zahtjeve i male nezgode svakodnevnog života.

Brand kojem se vjeruje

Kombinacija inovacije i tradicije

Brand image
Konstantno smo u potrazi za inovacijama: Naš istraživački tim u Hamburgu.
Brand image
Kako smo od jednog malog flastera došli do svega ovoga? Inovacija i istraživanje su uvijek bili u središtu Hansplast djelovanja, kombinirajući tradiciju i najnovija znanstvena otkrića: Znanstveno i kozmetičko znanje koje smo sakupili u Beiersdorfu tijekom 125 godina o njezi kože, rana i flasterima, pretačemo u svaki Hansaplast flaster koji razvijemo. U to se naši potrošači mogu pouzdati i osjetiti svakodnevno.

Težimo: INOVACIJI i IZVRSNOSTI

Kontinuirano istraživanje i najnovije tehnologije osiguravaju proizvode najviše kakvoće, koji odgovaraju zahtjevima svakog pojedinog potrošača. Uvijek udovoljava zahtjevima svijeta koji se konstantno mijenja, teži inovaciji i izvrsnosti u svemu što radimo.

Naša povijest

Povijesni temelj moderne tvrtke:
Otkrijte ključne trenutke i događaje u povijesti Beiresdorfa dugoj 125 godina.

Ova internetska stranica osmišljena je kako bi pružila općenite informacije, te ni na koji način ne služi kao zamjena za medicinski i stručni savjet. Za takve savjete, kontaktirajte liječnika ili stručnjaka prema vašem izboru. Beiersdorf AG ne preuzima odgovornost za aktivnosti koje su posljedica informacija na ovoj stranici.

Povezani članci