Vježbe s opterećenjem
Vrijeme čitanja 0 minuta
Prikaži više

POKRENITE SE UZ HANSAPLAST

Aktivnost bez boli uz inovativne Hansaplast proizvode za sportsku zaštitu i njegu

Vrijeme je za pokret! Duži dani i zubato sunce govore kako je proljeće sve bliže. Kako se budi priroda tako i tijelo zove na više aktivnosti. Pokrenite se i zajedno uz Hansaplast zaštitu, korisne savjete i treninge aktivirajte svoje mišiće i zglobove.

Vježbajte sigurno uz Hansaplast!

Vježbanje u teretani

VJEŽBE KOD KUĆE

Odlazak u teretanu nije jedini način dobre tjelovježbe. Vježbanje kod kuće može biti jednako učinkovito. Dok teretana pruža namjenski prostor, vježbanje kod kuće nudi veću fleksibilnost i može biti učinkovitije. Sve ovisi o tome kako ćete koristiti svoje vrijeme i opremu da maksimalno iskoristite svoj trud. 

Dobra vijest: za vježbanje iz udobnosti doma ne treba vam ni komplicirana oprema. Za uspješno odrađen trening bit će dovoljna krpa za brisanje, bočica vode i volja. Više nema izgovora za ne otići na trening!

VJEŽBE S OPTEREĆENJEM

Novija istraživanja i preporuke za tjelovježbu pokazuju kako vježbe s opterećenjima - bez obzira radi li se o utezima ili vlastitom tijelu - su najbolje za cjeloživotnu fizičku funkciju i kondiciju. Dobrobiti vježbanja s utezima ima i još mnogo više, zato krenimo!

TRENING U TERETANI

Poznata je činjenica da redovita tjelovježba koristi zdravlju uma i tijela. Povećava energiju i mišićnu masu, smanjuje rizik od određenih zdravstvenih stanja i pomaže u kontroli težine. Štoviše, poboljšava raspoloženje i omogućuje dulji život, a osim toga, dovodi do povećanja fleksibilnosti i protoka krvi u tijelu. Vrijeme je za pokret!

Uz Hansaplast male sportske ozljede neće vas zaustaviti

Rekreativno kretanje i bavljenje sportom, osim što je zdravo i poželjno, nosi sa sobom i posljedice kao što su sportske ozljede.

Sportske ozljede uključuju oštećenje određenog dijela tijela uslijed bavljenja sportom, tjelovježbe ili različitih atletskih aktivnosti. One su, nažalost, česte, pa čak i neizbježne posljedice fizički aktivnog načina života. Sportske ozljede mogu biti akutne (iznenadne) ili kronične (nastaju tijekom vremena) i blažeg i težeg oblika.

Bez obzira na to, redovita tjelovježba koristi zdravlju uma i tijela. Povećava energiju i mišićnu masu, smanjuje rizik od određenih zdravstvenih stanja i pomaže u kontroli težine. Štoviše, poboljšava raspoloženje i omogućuje dulji život te dovodi do povećanja fleksibilnosti i protoka krvi u tijelu.

Dobrobiti bavljenja sportom je mnogo, a za sve manje (površinske) ozljede, Hansaplast vam donosi učinkovite proizvode za zaštitu i njegu. Bez boli, za vašu sigurnost u svakom pokretu.

Hansaplast učvrsni zavoji za sigurno i bezbrižno uživanje u sportu, slobodnim aktivnostima i hobijima:

  1. Učvrsni zavoj za koljeno
  2. Učvrsni zavoj za zglob ruke
  3. Učvrsni zavoj za gležanj 

Pročitajte naše savjete za sigurno vježbanje

Vaša Hansaplast sportska zaštita