• 1/6 Silver Active dezodorans za stopala
 • 2/6 Silver Active dezodorans za stopala
 • 3/6 Silver Active dezodorans za stopala
 • 4/6 Silver Active dezodorans za stopala
 • 5/6 Silver Active dezodorans za stopala
 • 6/6 Silver Active dezodorans za stopala
 • 1/6 Silver Active dezodorans za stopala
 • 2/6 Silver Active dezodorans za stopala
 • 3/6 Silver Active dezodorans za stopala
 • 4/6 Silver Active dezodorans za stopala
 • 5/6 Silver Active dezodorans za stopala
 • 6/6 Silver Active dezodorans za stopala

Silver Active dezodorans za stopala

5.0
Broj recenzija
72 sata zatite od neugodnih mirisa
formula s antibakterijskim učinkom zahvaljujući ionima srebra
pouzdano titi od znojenja
pomaže u sprječavanju nastanka atletskog stopala
Online narudžba

Informacije o proizvodu

Hansaplast Silver Active

Hansaplast Silver Active dezodorans za stopala pruža 72 sata sigurne zaštite od neugodnih mirisa stopala. Njegovo antibakterijsko djelovanje zajedno s ionima srebra pouzdano štiti od znoja i spriječava pojavu atletskog stopala.

Image

Dermatološki odobren
Dermatološke studije potvrdile su kako je proizvod nježan prema koži, kompatibilan i dobro podnošljiv na koži.

Sastojci

Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Aqua, Citric Acid, Silver Citrate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Citronellol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum

Kako koristiti

Upute za uporabu

Koristiti ujutro i navečer nakon pranja stopala. Dobro protresite prije uporabe i pošpricajte s udaljenosti od 15 cm.

Često postavljana pitanja (7)

 • 1. Kako se razvija neugodan miris stopala?

  Stopala se znoje i zato se razvija neugodan miris. To nije ništa čega se trebate sramiti! 
  Budući da se svako stopalo znoji i da je većinom zarobljeno u čarapi i cipeli, ovo je potpuno normalno. U kombinacija ova dva faktora i bakterija, razvija se neugodan miris.  Stopala imaju više znojnih žlijezda od ostalih dijelova tijela (oko 500 po centimetru kvadratnom). Znoj kao takav nema miris, ali u zatvorenoj cipeli i čarapi mikroorganizmi pronalaze savršene uvjete za bujanje u toploj i vlažnoj sredini. Produkti njihovih metabolizama uzrokuju neugodan miris. 
 • 2. Koja je razlika između normalnog dezodoransa i antiperspiranta?

  Znojne žlijezde su primarni izvor lučenja stopala i zbog njih se događa visoka razina hidracije posebno zato jer su stopala često zatvorena u čarapama i cipelama. Znojenje stopala sa svojim specifičnim sirasto-kiselim mirisom razlikuje se od znojenja pazušnog prostora zbog drugačijeg sastava mikroflore kože koja uzrokuje neugodne mirise. 
  Srebro koje se koristi u Hansaplast Foot Expert Silver Active dezodoransu reducira bakterije koje su glavni uzrok neugodnog mirisa. Dobro poznate i pouzdane aluminijske soli sadržane u ovoj formuli zadužene su za antiperspirantsko djelovanje ovog dezodoransa.   
 • 3. Kako Hansaplast Foot Expert Silver Active dezodorans za stopala pomaže?

  Hansaplast Foot Expert Silver Active dezodorans omogućuje dugotrajnu zaštitu (72 sata) od neugodnih mirisa i pritom osvježava vaša stopala. Formula sa srebrom ima široku antibakterijsku djelotvornost, čak i u malim količinama, te smanjuje broj bakterija koje su glavni uzročnik neželjenih mirisa. 
 • 4. Kako se koristi Hansaplast Foot Expert Silver Active Foot Anti-Perspirant dezodorans?

  Idealno bi bilo upotrijebiti ga nakon jutarnjeg tuširanja. Prvo protresite bocu i zatim raspršite Hansaplast Foot Expert Silver Active dezodorans na Vaša stopala s udaljenosti od oko 15 centimetara. 
 • 5. Što mogu učiniti ako imam izrazito vruća i znojna stopala?

  Budući da zatvorene cipele napravljene od umjetnih materijala ne daju stopalima da dišu te da nošenje ljetnih cipela bez čarapa potiče znojenje, trebali biste redovito mijenjati cipele te što češće hodati bosi.
  Antiperspiranti s antibakterijskim svojstvima posebno razvijeni za stopala (npr. Hansaplast Active Silver) pomažu protiv bakterija koje izazivaju neugodne mirise. Pripazite na prostor između prstiju jer je ono posebno osjetljivo na razvijanje atletskog stopala. također, tople kupke za stopala su veoma osvježavajuće. Tanin, koji, na primjer, nalazimo u hrastovoj kori, također može smanjiti znojenje stopala. 
 • 6. Zašto Hansaplast dodaje srebro u svoj Silver Active Foot Anti-Perspirant dezodorans?

  Ioni srebra su veoma poznati zbog svojih antibakterijskih svojstava i koriste se u ove svrhe već stoljećima. Tehnologija srebra se koristi u dezinfekciji vode i hrane, ali i u tretmanu opeklina i rana kao i antibakerijsko sredstvo u kuhinji i kupaonici. Bakterije su glavni uzročnik neugodnih mirisa tijela i stopala, te se zato ioni srebra koriste u različim oblicima kako bi spriječili bujanje bakerija koje uzrokuju neželjene mirise, na primjer, u odjeći poput čarapa.
 • 7. Kako tehnologija srebra djeluje u Hansaplast Foot Expert Silver Active dezodoransu?

  Tehnologija srebra koja se koristi u Hansaplast Foot Expert Silver Active dezodoransu uzima u obzir održivost enzima i ostalih bakterijskih proteina. U dodatak tome, ona uništava stijenke bakterijskih stanica uzrokujući raspadanje stanica i zaustavlja umnožavanje bakterija. Tako se neugodan miris stopala zaustavlja na siguran način.
5.0
9 Broj recenzija
9
0
0
0
0
 • Jasmina Sukalić 29.8.2021.
  Miris za vaša stopala
  Odlično za sportske aktivnosti jer neutralizira neugodne mirise stopala te za hladne dane kada su stopala u zatvorenim cipelama pa je pojačano i znojenje.
 • Marina Jurlina 27.8.2021.
  Za mirisna stopala i mirisna jutra
  Sprej koji se pokazao savršenim jer noge više ne smrde, a bome jesu. Nema prekomjernog znojenja nogu i cipele konačno smiju u stan, a ne ko dosad da ih treba ostavljati vani ispred vrata. Dojmio me se totalno i svakako preporučam.
 • Sandra Hermanović 2.7.2021.
  Otkriće
  Konačno i stopala kao u kraljice. Blagi miris i nema klizanja u sandalama.
 • Učitaj više

Povezani proizvodi

Povezani članci