Bezbrižno glatka stopala

Za bezbrižno glatka stopala

Vrijeme čitanja 2 minuta
Prikaži više

Naša stopala trče, skaču, vježbaju s nama i nose nas kroz život, stoga nipošto ne bismo smjeli zanemariti njihovu svakodnevnu njegu. Stopala su često u neprikladnoj obući - zimi ih pritišću čizme, ljeti su izložena u sandalama i otvorenoj obući. Stoga ne čudi da koža, osobito na petama, postaje tvrda, nastaju žuljevi i zadebljanja na koži koja s vremenom počnu boljeti.

Rutina njege stopala

Stopala

  1. Redovito uklanjanje zadebljanja, zatim njegovanje područja hidratantnom kremom.
  2. Kupka za stopala koja omekšava zadebljanu kožu pa je lakše odstraniti višak. Nakon kupke, namazati stopala hidratantnom kremom da se spriječi isušivanje kože.
  3. Koristiti masku za stopala prije odlaska u krevet - nanijeti bogati sloj hidratantne kreme za stopala, obući čarape od prirodnih tkanina i pustiti da se krema upije preko noći.
  4. Izbjegavati neudobnu obuću jer ona može prouzročiti niz problema - od boli u nogama do oštećenja živaca u stopalu i žuljeva.
  5. Hodati bosi - to je idealna vježba za stopala. Tako se jačaju mišići, tetive i zglobovi te se ujedno i masiraju stopala.
  6. Sport i vježbanje – idealni su jer jačaju mišiće i tetive te pokretljivost noge i potiču ergonomske pokrete.

Zdrava stopala su lijepa stopala

Hidrirana i glatka stopala
krema za stopala
Intenzivno dubinsko djelovanje smanjuje zadebljanu kožu.

 

Kako bi stopala ostala hidrirana i glatka, svakodnevno je potrebno koristiti kremu za stopala Intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje. Sadrži prirodnu i visoko učinkovitu, hidratantnu ureju koja pruža dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju. Odlučite se za mekana  i lijepa stopala koja će izgledati odlično u svakoj cipeli.

 
Intenzivni tretman protiv kurjih očiju
 Hansaplast Flaster protiv kurjih očiju
Uklanja kurje oči sa salicilnom kiselinom i ublažava bol.

Ako se zadebljana koža ne tretira, a pritisak na određeno područje se nastavi, zadebljanje se može pretvoriti u kurje oko. Hansaplast Flaster protiv kurjih očiju omekšava kurje oči zahvaljujući aktivnom sastojku salicilnoj kiselini.

Održavanje svježine stopala
 Hansaplast Silver Active dezodorans za stopala
Antibakterijski učinak i pouzdano štiti od znoja.

Ljeto je vrijeme kad se stopala znoje više nego inače, makar nosili otvorenu obuću. Neugodan miris nakon dugotrajnog nošenja obuće može izazvati iznimnu nelagodu. Hansaplast Silver Active dezodorans za stopala savršen je antiperspirant koji sprječava znojenje i neugodne mirise stopala sa do 48 sati antibakterijskog djelovanja.

SOS protiv neugodnih žuljeva
 Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva
Pomaže brzom zaliječenju žuljeva i sigurno štiti od prljavštine i bakterija.

Godišnje odmore često provedemo u aktivnostima koje zahtijevaju više šetnje i hodanja, što često može izazvati pojavu onog čega se svi pribojavamo – žuljeva. Možete spriječiti njihovo nastajanje s Hansaplast SOS flasterom protiv žuljeva. On ublažava bol, pomaže brzom zalječenju i štititi od prljavštine i bakterija.

Povezani članci

Povezani proizvodi