Image

Stopala na putovanju – otkrivamo što je neizostavan dio svake putne torbe.

Vrijeme čitanja 1 minuta
Prikaži više

Odgovaramo na pitanje što sve ponijeti na putovanje

Udobna obuća je obavezna

Image

PUTOVANJA OBIČNO TRAJU KRATKO
I SIGURNO IH ŽELITE MAKSIMALNO
ISKORISTITI, STOGA SE PRIPREMITE
NA DUGO HODANJE I NOSITE
UDOBNU OBUĆU.

Da bi vaša stopala ostala svježa tijekom cijelog putovanja, svakako u svoju putnu torbu ubacite Hansaplast Silver Active sprej za stopala koji će osvježiti vaše umorne noge.

 

Ne pretjerujte s odjećom

Image

Nemojte pretjerivati s odjećom i obućom. Sigurni smo da želite da vam prtljaga bude što lakša, a često se dogodi da veći dio stvari koje ste ponijeli ne koristite.

Kada birate odjeću i obuću vodite se vremenskim uvjetima koji vladaju na lokaciji koju namjeravate posjetiti. S obzirom na to da ćete vjerojatno puno vremena provesti u obilasku znamenitosti i nećete imati puno vremena za presvlačenje i dotjerivanje u hotelu, nosite udobnu odjeću od prirodnih materijala u kojima ćete se manje znojiti.

Otkrivamo male trikove kako si olakšati kaos pakiranja i uživati u avanturi putovanja.

Prije nego se počnete pakirati, morate razmisliti o tome hoćete li nositi torbu, naprtnjaču ili kofer. Neka se odluka temelji na tome koliko dugo se namjeravate zadržati na putovanju, gdje odsjedate i koje prijevozno sredstvo koristite. Za kraće rute idealni su ruksaci, ostavljaju vam slobodne ruke i ne morate ih vući kroz grad. Ako idete na duže putovanje, koferi s kotačićima praktičniji su od putnih torbi jer ih možete vući. Ako putujete niskobudžetnim aviokompanijama, obratite pažnju na maksimalnu dozvoljenu veličinu prtljage. Ne želite neugodna iznenađenja u zračnoj luci.

Povezani članci