Sensitive flasteri za djecu

 • (6)
Napišite recenziju

Hipoalergena zaštita rana

 • 20 flastera s neodoljivim životinjskim dizajnom koji će razveseliti svakog mališana
 • Iznimno nježni prema koži
 • Bezbolno uklanjanje

     

Ispis

Sensitive flasteri za djecu

Hansaplast Sensitive flasteri za djecu nježni su prema koži i prikladni za pokrivanje svih vrsta manjih rana.

Udoban materijal je hipoalergen i fleksibilan. Neljepljiv jastučić za ranu štiti od vanjskih utjecaja. Sigurno i nježno prianjanje osigurava da flaster ostane na mjestu, ali i da se uklanja bezbolno.

 

*Hansaplast flasteri blokiraju 99% prljavštine i bakterija.

Flasteri su dostupni u različitim veličinama. 

Hansaplast Sensitive flasteri prikladni su za osjetljivu kožu.
Mekan i prozračn materijal.

*Udobnost na koži dermatološki dokazana.

Kako koristiti

Čišćenje i dezinfekcija površinske ozljede od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako biste spriječili moguće upale i infekcije, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože, s udaljenosti 10 cm, po čitavom području površinske ozljede. Ponovite po potrebi, zatim nježno osušite ranu i površinsko područje. 

Važno: manje površinske ozljede brzo će prestati krvariti. Ako se krvarenje nastavi, ozljedu pritisnite sterilnom gazom i potražite liječničku pomoć. 

 

 

Sljedeći korak je zaštita površinske ozljede od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ozljedu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. Promatrajte površinsku ozljedu i svakodnevno mijenjajte flaster, osim ako vam liječnik nije preporučio drugačije.

Pomozite da vaša rana zacijeli sigurno, brzo i uz manji rizik od stvaranja ožiljaka. Redovito nanosite Hansaplast mast za obnavljanje kože dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli. Hansaplast mast za obnavljanje kože može se koristiti na manjim površinskim ozljedama i u bilo kojoj fazi procesa zacjeljivanja. Ako je potrebno, pokrijte ranu flasterom, sterilnom gazom ili oblogom. 

 

Proizvod  Vrsta  Veličina  Količina
Sensitive flasteri za djecu
20 flastera

 

19 x 72mm
30 x 72mm
14 flastera
6 flastera

Često postavljana pitanja

1. Koliko često se flaster mora mijenjati?
Standardni postupci prve pomoći savjetuju svakodnevnu promjenu flastera zbog higijenskih razloga. Napredni flasteri, poput Fast Healing flastera, stvaraju uvjete za vlažno zarastanje rana, te se mogu ostaviti dva dana ili dulje kako se ne bi prekinuo proces zarastanja.
2. Je li bolje ostaviti manje rane da se osuše na zraku ili staviti flaster?
Iako mnogi i dalje smatraju kako ostavljanje površinske ozljede na zraku, bez zaštite potiče zacjeljivanje, pokazalo se da zaštita površinske ozljede odgovarajućim flasterom ubrzava obnavljanje kože. Hansaplast flasteri pružaju pouzdanu zaštitu sve dok rana u potpunosti ne zacijeli.
3. Kada se moram posavjetovati s liječnikom?

Preporučujemo da kontaktirate medicinskog stručnjaka u slučaju sljedećih okolnosti:

 • rana je duboka ili krvari
 • rana pokazuje znakove infekcije (crvenilo, svrbež, oticanje...)
 • ako su u rani strani predmeti
 • u slučaju ugriza životinje ili čovjeka
 • ako je rana na licu
 • ako ozlijeđena osoba nije cijepljena protiv tetanusa
 • i kad god imate neko pitanje ili nejasnoću.
 
4. Što napraviti ako se rana inficira ili zagnoji?
Obvezno kontaktirajte liječnika u slučaju infekcije. Simptomi infekcije uključuju gnoj, oticanje, crvenilo, bol, svrbež ili peckanje. Dođe li do infekcije, potražite liječnički savjet ili pomoć.
5. Koji flaster mogu koristiti na osjetljivoj koži?
Imate li osjetljivu kožu, savjetujemo primjenu Hansaplast Sensitive ili Hansaplast Sensitive Kids flastera. Flasteri su posebno osmišljeni za potrebe osjetljive kože, blagi su prema koži i hipoalergenski.

Average Rating

6 recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju
Monika Vinković

Odlični!

Hansaplast flasteri uvijek su bili dio naše kućne ljekarne. Sada ih koristimo i za dječje porezotine, ogrebotine i sve boljke, koje su svakodnevne. Lako se lijepe, čvrsto drže što nam je najbitnije i šareni uzorak je uvijek primamljiv djeci pa ih i sami žele koristiti i u igri. Najbolji su nam jer nam kćer ima osjetljivu kožu i dermatitis. Svaka preporuka!
Jasmina Sukalić

Za "malu"i "veliku" djecu

Životinjski likovi na flasteru odmah čine da rana manje boli. Flaster nježno prijanja za ranu, a uklanjanje je bez suza.
Marina Jurlina

Dječje radosti i ludosti

Moji nestašni dječaci su skloni malenim nezgodama i zato je Hansaplast stalni član moje kućne apoteke. Imam ih par u torbici. Flasteri su odlični, dobro drže, ali se i skinu lako, ne povuku odmah tri sloja kože dok ih skidaš, a šarene životinje djeca obožavaju. Svaka rana manje boli kad se na nju stavi Hansaplast.
Vesna Ratković

Leo

čista desetka za Hanzaplast flastere jer su odlični!!
Ana Rajić

Spas

u situaciji kada je flasterčić potreban - jedan ovako veseli uzorak olakša bolne situacije i ubrza pružanje "prve pomoći" :)
Next Page