Flexible Elastic XL

Ekstra fleksibilna zaštita za veće rane

  • (0)
Napišite recenziju
  • Izrazito fleksibilan
  • Vodoodbojni materijal
  • Snažno prianjanje

 

Kupite online:

Ispis

Hansaplast Flexible Elastic XL

Ekstra fleksibilna zaštita za veće rane

Hansaplast Flexible Elastic XL su flasteri većeg formata, koji zbog svoje veće površine nude bolju pokrivenost rana na koljenima i laktovima. Njihov jastučić zatvoren je sa sve četiri strane, kako bi se spriječila kontaminacija rane. Fleksibilni flasteri idealni su za zglobove jer se prilagođavaju pokretima tijela.

 

*Hansaplast flasteri blokiraju 99% prljavštine i bakterija.

Materijal je izrazito fleksibilan, prozračan i vodoodbojan.
Neljepljivi jastučić za ranu štiti i ublažava pritisak.
Snažno prianjanje osigurava da flaster ostane na svom mjestu.

Latex Free

How to use

Čišćenje površinske ozljede od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako biste spriječili moguće upale i infekcije, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože, s udaljenosti 10 cm, po čitavom području površinske ozljede. Ponovite po potrebi, zatim nježno osušite ranu i površinsko područje.
Važno: manje površinske ozljede brzo će prestati krvariti. Ako se krvarenje nastavi, ozljedu pritisnite sterilnom gazom i potražite liječničku pomoć.

 

Sljedeći korak je zaštita površinske ozljede od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ozljedu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. Promatrajte površinsku ozljedu i svakodnevno mijenjajte flaster, osim ako vam liječnik nije preporučio drugačije.

 

Pomozite da vaša rana zacijeli sigurno, brzo i uz manji rizik od stvaranja ožiljaka. Redovito nanosite Hansaplast mast za obnavljanje kože dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli. Oprezno dodajte tanak sloj jednom ili dva puta na dan. Pripazite da ambalaža Hansaplast masti za obnavljanje kože ne dođe u doticaj s ranom. Hansaplast mast za obnavljanje kože može se koristiti na manjim površinskim ozljedama i u bilo kojoj fazi procesa zacjeljivanja. Ako je potrebno, pokrijte ranu flasterom, sterilnom gazom ili oblogom.

Proizvodi

Vrsta

Veličina

Količina

 

Flexible XL
10 komada
(jedna veličina)


 

 

         

 

 

 50 x 72 mm

 

 

 

 

 

10 komada

 

 

 

 

 

Frequently Asked Questions

Koliko često se flaster mora mijenjati?
Standardni postupci prve pomoći savjetuju svakodnevnu promjenu flastera zbog higijenskih razloga. Napredni flasteri, poput Fast Healing flastera, stvaraju uvjete za vlažno zarastanje rana, te se mogu ostaviti dva dana ili dulje kako se ne bi prekinuo proces zarastanja.
2. Je li bolje ostaviti manje rane da se osuše na zraku ili staviti flaster?
Iako mnogi i dalje smatraju kako ostavljanje površinske ozljede na zraku, bez zaštite potiče zacjeljivanje, pokazalo se da zaštita površinske ozljede odgovarajućim flasterom ubrzava obnavljanje kože. Hansaplast flasteri pružaju pouzdanu zaštitu sve dok rana u potpunosti ne zacijeli.
3. Kada se moram posavjetovati s liječnikom?
Preporučujemo da kontaktirate medicinskog stručnjaka u slučaju sljedećih okolnosti:

- rana je duboka ili krvari
- rana pokazuje znakove infekcije (crvenilo, svrbež, oticanje...)
- ako su u rani strani predmeti
- u slučaju ugriza životinje ili čovjeka
- ako je rana na licu
- ako ozlijeđena osoba nije cijepljena protiv tetanusa
- i kad god imate neko pitanje ili nejasnoću.
4. Što napraviti ako se rana inficira ili zagnoji?
Obvezno kontaktirajte liječnika u slučaju infekcije. Simptomi infekcije uključuju gnoj, oticanje, crvenilo, bol, svrbež ili peckanje. Dođe li do infekcije, potražite liječnički savjet ili pomoć.
5. Koji flaster mogu koristiti na osjetljivoj koži?

Imate li osjetljivu kožu, savjetujemo primjenu Hansaplast Sensitive ili Hansaplast Sensitive flastera za djecu. Flasteri su posebno osmišljeni za potrebe osjetljive kože, blagi su prema koži i hipoalergeni.

 

6. Koji Hansaplast flasteri su vodootporni?
Hansaplast Aqua Protect flasteri su vodootporni, te se neće skinuti pri kupanju ili tuširanju. Hansaplast Elastic flasteri odbijaju vodu - materijal zadržava vodu na površini flastera. Vodootporni su i Hansaplast Universal flasteri i flasteri za djecu.
7. Koje flastere savjetujete za uporabu na prstima i rukama?
Za ozljede ruku i prstiju savjetujemo upotrebu Hansaplast Set flastera za ruke koji sadrži flastere različitih oblika i materijala za razne primjene.
 
Nema recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju