Mother and daughter in kitchen preparing fruit

Siguran dom uz Hansaplast – Uživajte u svom domu zaštićeni i sigurni - od kuhinje do balkona

Vrijeme čitanja 3 minuta
Prikaži više

Sigurno okruženje

I kad smo kod kuće, moramo brinuti jedni o drugima. Budite spremni na neizbježne male nesreće - posjekotina dok spremate večeru ili ogrebotina na koljenu za vrijeme bezbrižne dječje igre. Naučite paziti na svoju obitelj i sebe - budite mirni, imajte spremne preparate za čišćenje rana i malih površinskih ozljeda, kao i mast za rane da ih zaštitite i nastavite bezbrižno dalje.

Budite spremni! Uz Hansaplast rutinu njege površinskih ozljeda većinu malih, svakodnevnih ozljeda možete sanirati unutar sigurnosti svog doma.

Dnevna soba

Sat on sofa applying a plaster to an injured toe

 

Da li vam se dnevna doba promijenila iz prostora za opuštanje, u mjesto u kojem provodite većinu dana? 

Vrijeme provedeno u gledanju filmova i slušanju omiljene glazbe nije prepuno opasnosti, ali čak i u tim trenucima može doći do malih površinskih ozljeda.  Jednostavno je nemoguće izbjeći male posjekotine i ogrebotine, stoga se pobrinite da kod kuće uvijek imate spreman set za prvu pomoć.

Ako se pitate što bi sve set za prvu pomoć kod malih površinskih ozljeda trebao sadržavati, evo našeg prijedloga.

Hansaplast rutina njege površinskih ozljeda

Happy couple preparing food in kitchen

 

  1. Čišćenje: čišćenje i dezinfekcija površinske ozljede prvi je korak za optimalno obnavljanje kože. Očistite površinsku ozljedu od prljavštine i bakterija Hansaplast antibakterijskim sprejem za vanjsko čišćenje kože.
  2. Zaštita: sljedeći korak je zaštita površinske ozljede od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ozljedu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. 
  3. Obnavljanje: u trećem koraku pomozite sigurnom obnavljanju kože s maksimalnim estetskim učinkom. Redovito nanosite Hansaplast mast za obnavljanje kože dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli.

Nasreću, uz Hansaplast rutinu njege male rane i ozljede više nisu problem!

Kuhinja

Man holding child while cooking

 

Kuhinja je često središte doma - hrana okuplja ljude. Međutim, uz zabavu, igru, zajedničke osmijehe i priče teško se u potpunosti koncentrirati na kuhanje - što može dovesti do posjekotina, ogrebotina, opeklina i drugih manjih površinkih ozljeda.

Jednostavno, mogu se dogoditi nesreće. Male površinske ozljede dio su životne svakodnevice, koliko god bili pažljivi. Međutim, ako se dobro pripremite, možete biti sigurni i usredotočiti se na uživanje u obiteljskom vremenu.

Slijedeći Hansaplast rutinu njege površinskih ozljeda i nakon male nezgode u kuhinji brzo ćete se vratiti pripremi omiljenog jela i druženju s obitelji. Kako bi uslijed rada u kuhinji površinska ozljeda bila zaštićena potrebni su vam flasteri koji mogu podnijeti vodu, paru, kuhanje i miješanje. Hansaplast Universal flasteri savršen su izbor za cijelu obitelj, ali vlaga i kretanje neizbježni su u kuhanju što znači kako kuhar treba pouzdanu i sigurnu zaštitu.

 

Dječja igraonica

Father with daughter on his shoulders

 

Bila bi šteta da vesele zajedničke trenutke pokvari mala posjekotina ili ogrebotina na koljenu.

Slijedite Hansaplast rutinu njege površinskih ozljeda kako bi se vaši mališani što prije vratili bezbrižnoj dječjoj igri. Hansaplast flasteri za djecu pogodni su za pokrivanje svih vrsta manjih rana. Frozen, Marvel ili Animal? Teško je izabrati!

 

Balkon

Young woman gardening herbs on her balcony

 

Kako bi bili sigurni više vremena provodimo u svojim domovima. Zbog želje za boravkom na otvorenom - posebno uz toplo proljetno sunce - mnogi od nas vrijeme provode na svojim balkonima ili vrtovima. Planirate li novi 'uradi sam' projekt ili pretvara balkon u oazu opuštanja? 

Bez obzira gdje se opuštate vani, male površinske ozljede - porezotine i posjekotine - mogu vam pokvariti planove.

Iako je balkon kod kuće - još uvijek ste vani! Što znači, ako dođe do ozljede rizik od infekcije je visok i zahtijeva odgovarajuće liječenje.

Hansaplast rutina njege površinskih ozljeda savršena je za saniranje manjih rana, koje je teško izbjeći. Dođe li do površinske ozljede prilikom rada u vrtu ili na balkonu važno je ranu dobro očistiti od prljavštine i bakterija Hansaplast antribakterijskim sprejem za vanjskom čišćenje kože i pružiti pouzdanu zaštitu Hansaplast flasterom od čvrstog materijala kako biste mogli nesmetano nastaviti dalje.