Image

Hansaplast rutina njege površinskih ozljeda – Jednostavno i sigurno obnavljanje kože u 3 koraka

Vrijeme čitanja 1 minuta
Prikaži više

Bilo da se radi o malenoj posjekotini na prstu ili ogrebotini na nozi, površinske ozljede su dio životne svakodnevice. Dakle, manje rane i ogrebotine su vrlo česte, a Hansaplast vam donosi učinkovite proizvode za čišćenje, zaštitu i njegu rana.
Ponekad je teško odrediti hoćemo li sami sanirati površinsku ozljedu kod kuće ili pak potražiti liječničku pomoć. Nasreću, male rane i ozljede više nisu problem! S Hansaplast njegom očistite, zaštitite i njegujte ranu.
Ovisno o vrsti, veličini i dijelu tijela na kojem se nalazi površinske ozljede mogu se jednostavno sanirati kod kuće. Odgovarajuća njega površinskih ozljeda sastoji se od 3 koraka:

1. Čišćenje: čišćenje i dezinfekcija površinske ozljede od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože po čitavom području površinske ozljede.
2. Zaštita: sljedeći korak je zaštita površinske ozljede od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ozljedu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama.
3. Obnavljanje: u trećem koraku pomozite sigurnom obnavljanju kože s maksimalnim estetskim učinkom. Redovito nanosite Hansaplast mast za obnavljanje kože dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli.
Slijedeći ova tri jednostavna koraka spriječit ćete infekciju, potaknuti brže obnavljanje i poboljšati izgled površinske ozljede. Možete biti sigurni kako ste napravili pravu stvar za sebe i svoje voljene.

Povezani članci

Povezani proizvodi