Image

Neugodan miris STOPala – Želite skinuti cipele bez straha od neugodnih mirisa? Svježa stopala nisu nemoguća misija, pa čak niti ljeti.

Vrijeme čitanja 2 minuta
Prikaži više

Kako zadržati svježinu stopala? Ovo pitanje posebno je aktualno u toplim ljetnim mjesecima. Neugoda pri pomisli da moramo izuti cipele, ljeti zadaje glavobolje i onima koji u hladnijim mjesecima nemaju taj problem.

Jednom i zauvijek stanite na kraj ovoj nelagodi. Upoznajte Hansaplast Silver Active sprej za stopala.

Zašto stopala zaudaraju?

Stopala imaju više žlijezda znojnica od bilo kojeg drugog dijela tijela, čak oko 500 po kvadratnom centimetru. Iako znoj sam po sebi nema mirisa, vlažno i toplo okruženje izrazito je povoljno za razvoj bakterija, a neugodan miris proizvode upravo bakterije.

Kada se riješimo bakterija nestaje i neugodan miris stopala!

Rješenje

Image

Rješenje protiv znojenja i neugodnog mirisa vrlo je jednostavno. Prvi prioritet je pravilna i redovita higijena stopala. Kao što redovito i temeljito vodimo računa primjerice o kosi ili koži lica tako i stopalima treba posvetiti dodatnu pažnju – primjerice brzinsko pranje tijekom tuširanja nije dovoljno da bi stopala bila čista. Priuštite im kupku i dobro ih operite blagim sapunom, posebno vodeći računa o području između nožnih prstiju.

Sljedeći korak je ključan – korištenje anti-perspiranata i dezodoransa posebno osmišljenih za stopala neophodno je za održavanje njihove svježine.  

Upoznajte stručnjaka za svježa stopala!

Image

Hansaplast Silver Active sprej za stopala visoko je učinkovit anit-perspirant koji će vas pouzdano štititi od neugodnog mirisa i znojenja do 48 sati.

Djelotvoran je zahvaljujući aktivnom sastojku aluminij klorid heksahidratu te ionima srebra koji svojim visoko učinkovitim antibakterijskim svojstvima djeluju na nastajanje neugodnih mirisa.

Sportašima i rekreativnica posebno će biti važno znati da antibakterijsko djelovanje Hansaplast Silver Active spreja sprječava pojavu atletskog stopala.

Hansaplast Silver Active sprej za stopala blag je prema koži jer ne sadrži alkohol te pomaže stopalima da ostanu suha i svježa.

Kako djeluje Hansaplast Silver Active Sprej za stopala?

Bakterije koje uzrokuju neugodne mirise smatraju se jednim od glavnih uzroka neugodnog mirisa tijela i stopala. Neugodne mirise je nemoguće izbjeći kao i znoj koji prije djelovanja bakterija nema mirisa. Silver Active to onemogućuje uz pomoć tehnologije srebra. Aktivni anti-bakterijski kompleks s ionima srebra, sadržan u ovoj najnovijoj generaciji dezodoransa, učinkovit je čak i u maloj koncentraciji protiv bakterija: uništava stanične membrane bakterija, utječu na njihov metabolizam i DNA genetičke podatke te tako smanjuju daljnji razvoj bakterija. Nastajanje neugodnih mirisa stopala je tako onemogućeno. Ne iritira kožu jer ne sadrži alkohol i dermatološki je testiran.

Dodatni savjeti za lijepa i zdrava stopala

Image

Povezani članci

Povezani proizvodi