Image

Meka stopala bez muke – Vaša stopala zaslužuju beauty rutinu baš kao i vaše lice ili kosa. Ne skrivajte stopala u pijesku. Evo što morate znati!

Vrijeme čitanja 2 minuta
Prikaži više

Većinu godine naša se stopala sramežljivo skrivaju u cipelama. Zato ih kod uljepšavanja i njege često previdimo i posvetimo se 'vidljivijim' dijelovima tijela poput lica i kose.

Ljeti se situacija mijenja. Stopala su izložena pogledima, vanjskim utjecajima i neudobnoj obuči pa im je potrebno pružiti dodatnu njegu i pažnju.

Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje rezultate pokazuje već nakon 4 dana korištenja pa ako vaša stopala još čekaju ljetno uljepšavanje, niste zakasnili.

Ne skrivajte ljeti stopala u pijesku nego im priuštite tretman kakav zaslužuju!

 
 

 

 

 

 

Uzroci


 
Image

Ranijih godina ste bez mnogo muke održavali stopala mekima, a sada to više nije slučaj? To je zato što stopala s godinama prirodno gube vlažnost pa im je potrebno pružiti dodatnu hidraciju.

Pritisak ili trenje na koži stopala dovodi do zadebljanja. Vanjski sloj kože, epiderma, reagira nakupljanjem i formira zadebljanja. Ovo područje zadebljane kože naziva se callus, a najčešće pogađa pete. Ovo stanje može se pogoršati i u konačnici koža može puknuti. Tada callus postaje problem jer ograničava kretanje i uzrokuje bolove.

Genetika također igra ulogu pa su neki ljudi jednostavno skloniji suhoj koži stopala od drugih.

Ne skrivajte ljeti stopala u pijesku nego im priuštite tretman kakav zaslužuju!

 

Savjeti Koji Će Vam Spasiti Godišnji!

Image

Redovita njega, kao i omekšavanje kože pomoću kupke i proizvoda koji sadrže ureju prvi su korak pri sprječavanju nastanka zadebljanja.

Dvadesetak minuta tople kupke pomoći će omekšati kožu. Potom zadebljanja uklonite koristeći adekvatnu rašpicu ili kamen plavac. Isperite i osušite stopala.

Nanesite zatim sloj bogate kreme poput Hansaplast ntenzivne kreme protiv zadebljane kože s 20% ureje koja će osigurati hidrataciju i s u kratkom vremenu riješiti problem zadebljale kože.  

Intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje inovativna je kombinacija iznimno učinkovite koncentracije ureje koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Ova formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Prve rezultate, primjetno mekšu i glađu kožu, možete očekivati već nakon 4 dana.

 

Tu Nije Kraj Njezi Stopala

Image

U ljetnim se mjesecima javlja i problem održavanja svježine stopala. Neugodan miris stopala problem je za koji Hansaplast također nudi kvalitetno rješenje.

Hansaplast Silver Active sprej za stopala visoko je učinkovit anit-perspirant koji će vas pouzdano štititi od neugodnog mirisa i znojenja do 48 sati.

Djelotvoran je zahvaljujući aktivnom sastojku aluminij klorid heksahidratu te ionima srebra koji svojim visoko učinkovitim antibakterijskim svojstvima djeluju na nastajanje neugodnih mirisa.

Ubacite ga u svoj kofer i osvježite stopala na ljetovanju.

Ako vam godišnji odmor kvari neugodan i dosadan žulj tu je Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva. Koji će trenutno ublažiti bol, pomoći brzom zalječenju i štititi od prljavštine i bakterija. SAZNAJTE VIŠE!

 

Povezani članci

Povezani proizvodi