Image

Podarite stopalima onaj sjajan osjećaj! – Neka se vaša stopala osjećaju sjajno tijekom čitave godine i otkrijte što Hansaplast Foot Expert može napraviti za vas!

Vrijeme čitanja 2 minuta
Prikaži više

Prekrasni od glave do pete

Hansaplast linija za njegu stopala, uključujući dezodorans za stopala, pruža vašim stopalima pažnju koju zaslužuju.

Naime, kako je moguće da stopalima posvećujete toliko manje pažnje nego njezi kose i lica dok ste u kupaonici? Nažalost, stopala najčešće primijetimo kada nas počnu boljeti ili kada ne izgledaju prelijepo. Razmislite na ovaj način: naša stopala nas nose, stoje s nama, trče s nama, skaču s nama, vježbaju s nama - u životu ćemo na stopalima proći oko 160 000 kilometara - zar onda ona ne zaslužuju malo njege?

Hansaplast stručnjak za stopala:
Pomoći ćemo vam da vaša stopala izgledaju i osjećaju se sjajno

Image

Jednostavnije je nego što mislite: mi ćemo vam pokazati kako se najbolje brinuti o njima, bez obzira na vašu dob ili stanje. Na web stranicama potražite savjete o čestim stanjima stopala: kako ih njegovati, kako spriječiti pojavu žuljeva ili neugodnog mirisa stopala ljeti.

Prekrasna stopala
ne zahtijevaju veliku brigu

Pogledate li s vremena na vrijeme našu stranicu s člancima, naći ćete savjete i dragocjena znanja o tome kako stopala održati lijepima i zdravima. Od jednostavne njege stopala koju možete sami provoditi, preko stručnih savjeta do naputaka kako preživjeti dan hodanja tijekom posjeta nekom gradu.                        

Bez obzira na to radi li se o prigodno pakiranim flasterima protiv žuljeva ili naprednom anti-perspirantu za stopala koji štiti do 48 sati - Hansaplast stručnjak za stopala zna pravi proizvod koji će vam pomoći i riješiti sve vaše brige o njezi stopala. Naposljetku, ne želite si razbijati glavu misleći o onome što se događa dolje kod nožnih prstića, zar ne?

 

Zbog čega je potrebno njegovati stopala?

 

Da, njega stopala ne uključuje samo lakiranje noktiju prelijepom crvenom ili ružičastom bojom. Razmislite samo o svim naporima koje svakodnevno proživljava koža stopala dok hodate, trčite ili se bavite sportom?

Počnite se brinuti o vašim stopalima - bit će vam zahvalna!

Image

Možda ste doživjeli kako trljanje ili pritisak koji stvaraju nove, neudobne cipele uzrokuje pojavu kurjih očiju ili žuljeva. Ili znate kako neredovita hidratacija stopala uzrokuje pojavu zadebljanja i druge probleme s kojima se ne želite baviti ili jednostavno nemate vremena baviti se.

Redovita njega stopala uz malu stratešku pomoć jednog ili dva prava proizvoda će vas daleko dovesti. Zapravo je vrlo jednostavno: hidratacija stopala, zaštita stopala i briga o njima osiguravaju kako će ostati lijepa i zdrava, a mi smo ovdje kako bismo vam pomogli.

Vjerujte stručnjaku

Razgovor s dr. Maike Kuhlmann

Image
Dr. Maike Kuhlmann, Odjel za istraživanje i razvoj, Beiersdorf AG
Razgovarali smo s našom medicinskom stručnjakinjom, dr. Maike Kuhlmann, znanstvenom savjetnicom Odjela za istraživanje i razvoj pri Beiersdorf AG, o Hansaplast Foot Expert proizvodima.

Što Hansaplast čini idealnim stručnjakom za stopala?

Kombinacija širokog znanja koju mi u Beiersdorfu imamo o medicinskoj njezi kože i zarastanju rana. S takvim nasljeđem, bilo je normalno kombinirati saznanja i znanje o medicinskoj njezi kože s ljepljivim flasterima linije za stručnu njegu stopala.

Što to točno znači za korisnike?

Znači kako je u svaki Hansaplast Footcare Expert proizvod pretočeno znanje i iskustvo o ljepoti i njezi kože, prikupljano tijekom 125 godina, zajedno s poznavanjem ljepljivih flastera i njege rana! Beiersdorf je vodeća tvrtka u istraživanju već godinama i konstantno osmišljava inovacije. Ponekad se tehnologija koju smo predstavili u jednom području pojavi u drugom: naš vodootporni flaster preuzeli su i drugi te tako svi kupci uživaju u dobrobitima proizvoda.

Kako dolazite do inovacija?

Najprije pomno promatramo potrebe naših potrošača i reagiramo na njih. Koje je optimalno rješenje? Ono koje potiče sve naše inovacije. Također, konstantno smo u dodiru sa znanstvenim novitetima, razvojem i inovacijama u formulama i sastojcima u ovom polju, sve kako bi naši korisnici imali korist od toga.

Na koji način osiguravate standard kakvoće i sigurnosti proizvoda?

Svaki Hansaplast proizvod garantira visoku kakvoću i učinkovitost korištenjem patentiranih tehnologija. Podnošljivost naših proizvoda za uporabu na koži dermatološki je potvrđena. Djelovanje Hansaplast proizvoda se kontinuirano provjerava te oni udovoljavaju visokim standardima kakvoće. To, dakako, podrazumijeva stalna testiranja. Čak i kad su proizvodi lansirani na tržište.

Možemo li očekivati dodatne proizvode u liniji Foot Expert?

Naravno. Konstantno razvijamo nove i zanimljive proizvode koji su odgovor na potrebe naših potrošača. Pratite nas i saznajte koje inovacije spremamo!

Povezani članci

Povezani proizvodi