• 1/5 krema protiv zadebljane kože s 20% ureje
 • 2/5 krema protiv zadebljane kože s 20% ureje
 • 3/5 krema protiv zadebljane kože s 20% ureje
 • 4/5 krema protiv zadebljane kože s 20% ureje
 • 5/5 krema protiv zadebljane kože s 20% ureje
 • 1/5 krema protiv zadebljane kože s 20% ureje
 • 2/5 krema protiv zadebljane kože s 20% ureje
 • 3/5 krema protiv zadebljane kože s 20% ureje
 • 4/5 krema protiv zadebljane kože s 20% ureje
 • 5/5 krema protiv zadebljane kože s 20% ureje

Intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje

5.0
Broj recenzija
Intenzivno dubinsko djelovanje
Smanjuje zadebljanu kožu
Aquaporin tehnologija
Prvi rezultati vidljivi su nakon 4 dana*

Informacije o proizvodu

Intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje

Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje inovativna je kombinacija iznimno učinkovite koncentracije ureje koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Za samo 4 dana koža će biti primjetno mekša i glatka.*

Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje prikladna je i za dijabetičare.

 

*Izvor: Dermatološko ispitivanje provedeno je na 33 ispitanika od kojih je 91 % istaknulo da je koža primjetno mekša i glađa nakon 4 dana primjene.

Image

Dermatološki odobreno
Dermatološkim je ispitivanjem utvrđeno da je preparat prikladan za nanošenje na kožu i s njome kompatibilan te da ga koža dobro podnosi.

Sastojci

voda, urea, glicerin, natrijev laktat, cetearilni alkohol, gliceril glukozid, hidrogenirani gliceridi iz kokosovog ulja, triglicerid kaprilične/kaprinske kiseline, etilheksil iz kokosovog ulja, oktildodekanol, mikrokristalinični vosak, dimetikon, mliječna kiselina, sorbitan stearat, aluminijev škrobni oktenil-sukcinat, fenoksietanol, tekući parafin, PEG-40 ricinusovo ulje, natrijev cetearil-sulfat, karbomer, limonen, citronelol, geraniol, parfem

Kako koristiti

Način upotrebe

Dva puta dnevno nanijeti na zahvaćena područja, pete i stopala, masirajući kružnim pokretima dok se u potpunosti ne upije.

Izbjegavati dodir s očima i otvorenim ranama. Ne čuvati na temperaturi višoj od 25 °C.

Veličina pakiranja

Proizvod

 Vrsta

Količina

Proizvod

:

Intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje

 Vrsta

:
Package Size Image Količina: 75 ml

Često postavljana pitanja (10)

 • 1. Kako nastaje zadebljana koža?

  Pod pojmom zadebljane kože (lat. callus) podrazumijeva se šire područje prekriveno tvrdom kožom, najčešće na stopalu i peti. Zadebljana koža nastaje uslijed dugotrajnog izlaganja kože pritisku ili trenju. Vanjski sloj kože, epiderma, reagira stvarajući slojevita zadebljanja na koži.

 • 2. Je li zadebljana koža opasna?

  U većini slučajeva zadebljana je koža bezbolna. Ako je izložena iznimno jakom i kontinuiranom pritisku, stanje se pogoršava i koža puca. Mala i srednja zadebljanja predstavljaju samo kozmetički ili estetski problem, osobito ako nosite otvorene cipele. No nastavi li se proces na već zahvaćenim područjima, dolazi do nastanka bolnih i neugodnih zadebljanja.

 • 3. Što je urea i kako djeluje?

  Urea je prirodni sastojak kože i nalazi se u njezinim površinskim slojevima. Ima vrlo važnu ulogu i jedan je od takozvanih prirodnih čimbenika zadržavanja vlage (NMF - Natural Moisturizing Factor). Urea opskrbljuje stanice kože potrebnom tekućinom i kožu čini glatkom i mekom. Zbog svojega hidracijskog djelovanja, koži pomaže očuvati elastičnost. Također povećava sposobnost kože da zadrži vlagu i jača njezinu prirodnu zaštitnu funkciju. U većim koncentracijama urea ima keratolitička svojstva; omekšava zadebljani sloj kože i pospješuje njegovo smanjivanje.
  Prirodan i vrlo djelotvoran sastojak za hidraciju kože, urea jamči dugotrajnu i intenzivnu hidraciju te time pomaže u smanjivanju područja suhe i zadebljane kože. Kreme za stopala koje sadrže ureu pomažu proces obnove i hidracije suhe, zadebljane kože te stopala ponovno čine mekima i glatkima.

 • 4. Što je Aquaporin tehnologija?

  Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje inovativna je kombinacija iznimno učinkovite koncentracije ureje koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Aquaporin tehnologija jamči učinkovitu hidraciju kože, čak i u dubljim slojevima epiderme. Temelji se na gluko-glicerolu koji u stanicama kože dokazano (in-vitro) potiče stvaranje kanala za vodu tj. akvaporina.

 • 5. Zašto je Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje toliko učinkovita?

  Zbog inovativne kombinacije vrlo učinkovite koncentracije ureje (20%) koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Aquaporin tehnologija temelji se na gluko-glicerolu koji u stanicama kože dokazano (in-vitro) potiče stvaranje kanala za vodu tj. akvaporina. Za samo 4 dana* koža na vašim stopalima bit će primjetno mekša i glatka.

 • 6. Kada se i kako upotrebljava Hansaplast intenzivnu kremu protiv zadebljane kože s 20% ureje?

  Dva puta dnevno (ujutro i navečer) nanesite kremu na zahvaćena područja, pete i stopala, masirajući kružnim pokretima dok se u potpunosti ne upije. Intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje ne smije se nanositi na otvorene rane, krvlju natopljene ili inficirane napukline.

 • 7. Kako intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje doprinosi zdravim i glatkim stopalima?

  Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje inovativna je kombinacija iznimno učinkovite koncentracije ureje koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate.

 • 8. Kada se upotrebljava Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje?

  KADA...

  • primijetite da koža na vašim stopalima ima mnogo veća zadebljanja no ranije i želite ih se napokon riješiti
  • želite da vaša stopala budu lijepa, a koža hidrirana i bez zadebljanja
  • želite da vaša stopala budu zdrava i glatka
  • želite ublažiti neugodan osjećaj ili bol koju uzrokuje zadebljana koža
  • želite spriječiti dodatne poteškoće poput kurjih očiju ili gomilanje naslaga zadebljane kože te stvaranje bolnih napuklina
 • 9. Kome su namijenjena Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje?

  U mlađoj dobi često upotrebljavamo kreme za stopala koje osiguravaju hidraciju i njegu kože. No s godinama se stopala mijenjaju i ako ih zanemarimo, na koži se stvaraju zadebljanja. Redovitom upotrebom Hansaplast intenzivne kreme protiv zadebljane kože s 20% ureje nećete se samo riješiti zadebljane kože na stopalima, već ćete spriječiti njezino nastajanje i osigurati da vaša stopala uvijek budu meka. Dok se stanje vaših stopala i njega koja im je potrebna mijenjaju s godinama, godišnjim dobima i pritiskom kojemu su izložena, osnovne se značajke Hansaplast intenzivne kreme protiv zadebljane kože s 20% ureje ne mijenjaju: hidracija i ciljana njega jamstvo su koje pruža ovaj učinkovit proizvod.

 • 10. Mogu li se Hansaplast intenzivnu kremu protiv zadebljane kože s 20% ureje koristiti dijabetičari?

  Kompatibilnost s kožom dermatološki je ispitana i potvrđena. Intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje testirana je na ispitanicima s vrlo suhom, zadebljanom kožom, a među njima je bilo i dijabetičara.

5.0
27 Broj recenzija
27
0
0
0
0
 • Jasmina Sukalić 6.8.2021.
  Za nježna stopala
  Odlična krema s ureo koja omekšava kožu stopala, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag,
 • Marina Jurlina 30.7.2021.
  Mekana i nježna koža
  Sad kad je ljeto u punom jeku, i nose se sandale i šlape, stopala su u prvom planu. S obzirom da me uvijek iznenadi i nepripremljenu dočeka, potreban mi je spas u zadnji čas. Zato biram Hansaplast jer bez imalo muke i u kratkom vremenu imam lijepa i njegovana stopala pa ponosno nosim moje omiljene sandale.
 • Novela Gagro 21.6.2021.
  daleko najbolja krema za pete i stopala
  Ovaj fantastičan proizvod sam otkrila prošlo ljeto i bila sam oduševljene. Krenula sam skpetično , zbog lošeg iskustva sa nekim drugim proizvođačima jer imam zbilja problematične pete, ali nakon par dana se već vidjelo poboljšanje. Moje pete nisu nikad bile tako mekane i mogla sam nostiti sandale i natikače bezbrižno, sigurna da su moje pete njegovane.
 • Učitaj više