Image

U vrtu uz Hansaplast – Volite vrtlariti? Posjekotine tijekom vrtlarenja su neminovne, ali uz Hansaplast flastere zacjeljuju brže!

Vrijeme čitanja 2 minuta
Prikaži više

Vrtlarenje je odmor za dušu

Proljeće je u zraku – i nema boljeg vremena za uživanje na svježem zraku. Užitak koji pruža priroda dok radite u vrtu, ne pridonosi samo biljkama. Vrtlarenje je odličan način da tijelo i dušu pripremimo za ljetno vrijeme. 

Ali budite spremni za manje ozljede, koje se brzo saniraju uz Hansaplast flastere i ostale preparate.

Svježi zrak, aktivnosti i ozljede

Image

Sad je vrijeme da budete aktivni na svježem zraku. Nagrada će biti more cvijeća u ljetnom vrtu, a na jesen svježe ubrano voćno izobilje. Ciljevi određuju kojim ćete putem krenuti. To se odnosi na vrt i na tjelovježbu. Sezonu vrtlarenja započnite kreiranjem ili obnavljanjem cvjetnjaka, postavljajući kolce za cvijeće i dizajnirajući stalne elemente, kao što su puteljci i terase. Za sve one kojima vrtlarstvo ide od ruke: sadite, hranite i orezujte! Odaberite sjemenje i sadnice kako bi biljke cvale svake sezone.

Uživajte u radu

Image

Tjelovježba u vrtu na otvorenom vrlo je raznolika i vrijeme proleti, a odlična je zamjena za vježbanje u teretani.

Uvijek pazite na dobro držanje. Kad dižete teške terete, leđa držite ravno; kad dulje vrijeme radite na tlu, uzmite posebnu ploču za klečanje ili upotrijebite ostatke starog tepiha.

Prije nego počnete s poslom, pogledajte je li alat preživio zimu. Naoštrite škare i noževe – tako će rad biti jednostavniji, a vi nježniji prema biljkama. Posebnu pozornost obratite na drvene drške jer su možda istrunule pa oštećen alat zamijenite kako se ne biste ozlijedili.

Ipak, dogode li se ozljede, tada upotrijebite Hansaplast Universal vodootporni flaster. On će biti pogodan za svaku daljnju aktivnost s vodom, a prilikom zalijevanja vrta gdje ćete biti primorani koristiti se vodom, Hansaplast Universal bit će postojan na vašim rukama.

Hansaplast i vrt u zatvorenom

Nemate vrt? Svježe posađeno cvijeće na balkonu i prozoru privlače unutra dobre vibracije. U gradovima – posebno pokraj zidova i prozora – često je toplije nego u vrtu što vam omogućuje da se rano u godini okružite zelenilom. Vaša djeca će uživati u vrtu, a toplina unutarnjih prostora potaknut će brzi rast grančica na kojima će se začas pojaviti mlado lišće i cvijeće.

Uživajte u uređivanju vrta na zatvorenom s djecom; objesite malo gnijezdo kraj prozora. Ptice po svojoj prirodi reguliraju štetočine, a uz malo sreće, uskoro ćete dočekivati novi život. U slučaju manjih dječjih posjekotina prilikom vrtnog uređivanja, razveselite svoje mališane Hansaplast Disney FROZEN Flasterima. Ozljede će tad postati nebitne, a radost uređivanja vrta biti još veća.

Povezani proizvodi