Image

Savršen popis za savršen odmor – Znate li što ponijeti sa sobom na odmor kako bi on bio savršen?

Vrijeme čitanja 2 minuta
Prikaži više

Vrijeme je za stanku?

Pobjegnite od svakodnevne rutine i otiđite na odmor! Odmor nije samo promjena i opuštanje misli nego i prilagodba za tijelo. Bez obzira na to jeste li se zaputili na uživanje na plaži ili na aktivan odmor u planine, promjene kojima ćete biti izloženi jesu sunce, vježbanje i znojenje. Budite spremni na sve uz Hansaplast njegu. Uvijek imajte sa sobom flastere za manje rane i flastere za žuljeve.

Što ponijeti

Zaštitna krema i njega za usne nalaze se među osnovnim stvarima koje trebate imati u svojoj toaletnoj torbici. Kako ne biste ništa zaboravili, dobra je ideja napraviti popis koji će vam pomoći pri pakiranju. Pa ne želite valjda baciti pravo malo bogatstvo na proizvode za njegu kože ako ih kupite u turističkim središtima?!

Image

1. Složite sve u jednu torbu

Zaboravite gomilu stvari, sve složite u jednu torbu. Minimalizam je mnogo bolji od pretjerivanja. Tako ćete izbjeći nepotrebnu nervozu i gomilu tereta. Najbolje je ponijeti nekoliko odjevnih predmeta koje možete lako kombinirati. Ne zaboravite dobre cipele koje mogu zadovoljiti duge šetnje po grubom terenu, jaknu nepropusnu na vjetar i vodu. Kad se ne brinete oko garderobe, slobodnije ćete uživati u novom okruženju.

2. Ponesite dovoljno novca (u potrebnoj valuti)

Čini se kao nešto čega bi se svatko sjetio, ali dođete li tijekom odmora u suvenirnicu u kojoj je jedini način sporazumijevanja češki koji vi baš nikako ne razumijete, a uređaj za kartice im ne radi, bit ćete nam zahvalni na ovom savjetu.

Image

3. Kozmetička torbica s Hansaplast njegom

U nekim smještajima opskrbit će vas proizvodima za osobnu higijenu. Ipak, u drugima ćete morati maksimalno iskoristiti vašu kozmetičku torbicu.

U njoj neka se pronađu šampon, četkica i pasta za zube, češalj, male škarice, Hansaplast Classic originalni flasteri i Hansaplast SOS flasteri protiv žuljeva.

Image

4. Osmijeh na licu

Ne zaboravite da je najvažnije biti otvorena uma, spremnog za avanturu u kojoj će vam osmijeh na licu biti najljepši dio dana.

Osmijeh otvara sva vrata, a ne zatvara ni jedna prava.

Uživajte na odmoru!