Elastic flaster

Prikladan za svaki pokret

 • (16)
Napišite recenziju
 • Izrazito fleksibilan
 • Vodoodbojni materijal
 • Snažno prianjanje

Kupite online:

Ispis

Elastic

Hansaplast Elastic fabric flasteri osmišljeni su za pokrivanje manjih rana svih vrsta.

Materijal se rasteže zajedno s pokretima kože.
Ne-ljepljivi jastučić za ranu štiti ranu.
Snažno prianjanje osigurava da će flaster ostati na mjestu.
 

 

*Hansaplast flasteri blokiraju 99% prljavštine i bakterija.

BacteriaShield

Flasteri su dostupni:

 • u obliku traka različitih veličina koji zatvaraju čitavo područje oko rane,
 • kao povoji koji se mogu odrezati prema individualnim potrebama.


  Latex Free

Kako koristiti

Čišćenje i dezinfekcija površinske ozljede od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako biste spriječili moguće upale i infekcije, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože, s udaljenosti 10 cm, po čitavom području površinske ozljede. Ponovite po potrebi, zatim nježno osušite ranu i površinsko područje. 

Važno: manje površinske ozljede brzo će prestati krvariti. Ako se krvarenje nastavi, ozljedu pritisnite sterilnom gazom i potražite liječničku pomoć. 
Sljedeći korak je zaštita površinske ozljede od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ozljedu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. Promatrajte površinsku ozljedu i svakodnevno mijenjajte flaster, osim ako vam liječnik nije preporučio drugačije.
Pomozite da vaša rana zacijeli sigurno, brzo i uz manji rizik od stvaranja ožiljaka. Redovito nanosite Hansaplast mast za obnavljanje kože dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli. Hansaplast mast za obnavljanje kože može se koristiti na manjim površinskim ozljedama i u bilo kojoj fazi procesa zacjeljivanja. Ako je potrebno, pokrijte ranu flasterom, sterilnom gazom ili oblogom. 

Proizvodi 

 Vrsta

 Veličina

 Količina

Elastic
2m x 6cm
(duljina povoja)
  10cm x 6cm

 20 komada

 

Često postavljana pitanja

1. Koliko često se flaster mora mijenjati?
Standardni postupci prve pomoći savjetuju svakodnevnu promjenu flastera zbog higijenskih razloga. Napredni flasteri, poput Fast Healing flastera, stvaraju uvjete za vlažno zarastanje rana, te se mogu ostaviti dva dana ili dulje kako se ne bi prekinuo proces zarastanja.
2. Je li bolje ostaviti manje rane da se osuše na zraku ili staviti flaster?
Iako mnogi i dalje smatraju kako ostavljanje površinske ozljede na zraku, bez zaštite potiče zacjeljivanje, pokazalo se da zaštita površinske ozljede odgovarajućim flasterom ubrzava obnavljanje kože. Hansaplast flasteri pružaju pouzdanu zaštitu sve dok rana u potpunosti ne zacijeli.
3. Kada se moram posavjetovati s liječnikom?

Preporučujemo da kontaktirate medicinskog stručnjaka u slučaju sljedećih okolnosti:

 • rana je duboka ili krvari
 • rana pokazuje znakove infekcije (crvenilo, svrbež, oticanje...)
 • ako su u rani strani predmeti
 • u slučaju ugriza životinje ili čovjeka
 • ako je rana na licu
 • ako ozlijeđena osoba nije cijepljena protiv tetanusa
 • i kad god imate neko pitanje ili nejasnoću.
4. Što napraviti ako se rana inficira ili zagnoji?
Obvezno kontaktirajte liječnika u slučaju infekcije. Simptomi infekcije uključuju gnoj, oticanje, crvenilo, bol, svrbež ili peckanje. Dođe li do infekcije, potražite liječnički savjet ili pomoć.
5. Koji flaster mogu koristiti na osjetljivoj koži?
Imate li osjetljivu kožu, savjetujemo primjenu Hansaplast Sensitive ili Hansaplast Sensitive flastera za djecu. Flasteri su posebno osmišljeni za potrebe osjetljive kože, blagi su prema koži i hipoalergeni.
6. Koji Hansaplast flasteri su vodootporni?
Hansaplast Aqua Protect flasteri su vodootporni, te se neće skinuti pri kupanju ili tuširanju. Hansaplast Elastic flasteri odbijaju vodu - materijal zadržava vodu na površini flastera. Vodootporni su i Hansaplast Universal flasteri i flasteri za djecu.
7. Koje flastere savjetujete za uporabu na prstima i rukama?
Za ozljede ruku i prstiju savjetujemo upotrebu Hansaplast Set flastera za ruke koji sadrži flastere različitih oblika i materijala za razne primjene.

Average Rating

16 recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju
Ana Valentić

Super flaster

Ovo su moji nadraži Hansaplast flasteri. Odlično se prilagođavaju na svaki dio tijela, čuvaju ranu i ne odljepljuje se lako. Koristimo ga klinca i ja i stvarno smo jako zadovoljni. Preporučujem svima za male svakodnevne ozljede i doma i igri.
Tihana Kosor

Spas u zadnji trenutak

Mekan i prozračan. Ne odjepljiva se lako. Sterilni dio brzo ustavlja krvarenje ranice. Ja prezadovoljna, isplati se probati.
Paula Dunda

Odlično prianjanje na koži,upija i štiti od vanjskih utjecaja! Jednostavno savršen!
Kristina Gajić

Spas u prvi i zadnji čas

Dobila sam žulj na prstu, pazite ovo, od usisavača. Neopisivo ali istinito. I to sam tek primijetila kada je žulj puknuo i nastala je rana na kraju. Evo već treći dan me ovaj Hansaplast spašava da mogu normalno funkcionirati budući radim na računalu a rana je poveća na prstu pa je sa njim lakše tipkati na tipkovnici, a i doma imam malo dijete koje ne poznaje da mama nešto ne može, tako da bez problema perem suđe, kupam dijete i sve što treba :) izvrstan omjer cijene i kvalitete i svakako je potreban u svakoj kućnoj ljekarni
Marina Jurlina

Zaštita rane kojoj vjerujem

Flasteri su zasigurno dio svačije kućne apoteke pa tako i moje. Sitne porezotine u kuhinji su česta pojava i tu je spas Hansaplast. Također zbog suhe kože mi se dešava da mi pukne koža kod nokta, bolna mala rana, ali duboka koja teško zarasta, pa se potrebno mazati masti i onda zalijepim flasterom, jer rana je čista, smijem i smočiti, a mast ostaje polako se upijati. Hansaplast flasteri su fleksibilni i lako se skidaju, ne ostavljaju onaj ružni ljepljivi trag. Za svaku pohvalu!
Next Page