REPAIR & CARE
Regenerirajuća mast za njegu stopala

 • (0)
Napišite recenziju

Aktivno obnavlja suhu i ispucalu kožu

 • S pantenolom                   
 • Za iznimno suhu i ispucalu kožu
Ispis

Hansaplast Repair & Care

Hansaplast Regenerirajuća mast za njegu stopala je klinički dokazana učinkovita pomoć ”na licu mjesta” za ispucala stopala. Formula s pantenolom i bisabololom koja brzo umiruje, aktivira prirodni proces regeneracije kože i ponovno ju čini glatkom i zdravom. Zaštitna uloga kože koja zadržava hidrataciju, stvara idealno okruženje za zarastanje. Rezultat: Meka i podatna koža.

Proizvod ne sadrži mirise, konzervanse i hipoalergenski je.


Dermatološki odobren
Dermatološke studije potvrdile su kako je proizvod nježan prema koži, kompatibilan i dobro podnošljiv na koži.


Sastojci

Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Ceresin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Bisabolol, Glycerin

Upute za uporabu

Svako jutro i navečer nanesite malu količinu proizvoda na suhe dijelove koji su prethodno očišćeni. Dodatni savjet: Nanesite netom prije polaska na počinak i probudit ćete se s mekanom i glatkom kožom stopala.          

Ne koristiti na otvorenim ranama, ispucanim dijelovima kože koji krvare ili ispucanim dijelovima koji pokazuju znakove infekcije. Nemojte hodati bosi nakon nanošenja kreme jer bi to moglo dovesti do klizanja.


©Hansaplast

Proizvod

 Vrsta

 Količina

Repair and Care

40 ml

Često postavljana pitanja

 1. 1. Što su to pukotine i kako nastaju?

  Ispucane i grube pete su čest problem i nerijetko ih uzrokuju veoma suha i zadebljala koža posebno ako je smanjena elastičnost koće (u starijoj dobi). Obično se nazivaju pukotinama na petama. Isprva to može biti samo kozmetički problem, no kada pukotina postane preduboka i ako je njega peta zanemarena, stajanje na njoj može postati bolno.

 2. 2. Kada i kako primjenjujem Hansaplast Foot Expert Repair&Care kremu?

  Hansaplast Foot Expert Repair&Care krema je savršena pomoć koja aktivno obnavlja čak i jako suhu i ispucalu kožu. Hidratizira, umiruje i aktivira prirodnu regeneraciju kože da bi se postigla zaglađena i zdrava koža bez peckajućeg učinka na koži.  
  Nanesite malu količinu na ugroženo područje dva puta dnevno. Hansaplast Foot Expert Repair&Care krema se također može koristiti i za ruke, ali ne na otvorene rane ili inficirane pukotine.

 3. 3. Kako djeluje Hansaplast Foot Expert Repair&Care krema?

  Hansaplast Foot Expert Repair&Care krema je  klinički dokazana kao jako efektivna pomoć za popucale pete. Umirujuća formula s Panthenolom i Bisabololom aktivira prirodnu moć regeneracije kože i vraća mekoću i zdravlje koži. Njezino zaštitničko svojstvo stvara idealnu sredinu za zacijeljivanje kože.

 4. 4. Što mogu učiniti za prevenciju pucanja peta?

  Istražite uzrok problema, bilo da je to nedovoljna njega, sezonska pojava (ispucane pete se češće javljaju ljeti kada hodamo bosi) i slično. 
  Glavna stvar koju trebate napraviti je često odstranjivati zadebljalu kožu s peta. Ovo je vrlo važno jer pukotine ne mogu zacijeliti akovišak kože nije odstranjen. nanošenje hidratantne kreme s ureom dva put dnevno je ključ rješenja ovog problema. 
  provjerite svoje cipele i način kako hodate kako biste otkrili izvor problema. Pitajte svoj pedikera ili liječnika mogu li vam ulošci za cipele pomoći u pravilnijem hodanju kako biste spriječili nastajanje debele kože na petama.

Nema recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju