PROTIV ZADEBLJANE KOŽE 2u1 piling

 • (0)
Napišite recenziju

Uklanja odumrle stanice i njeguje kožu

 • Piling i intenzivna njega za meka i glatka stopala
 • Čestice kamena plovućca, UREA i bademovo ulje
Ispis

PROTIV ZADEBLJANE KOŽE 2u1 piling

Hansaplast 2u1 piling PROTIV ZADEBLJANE KOŽE sadrži aktivne sastojke koji vrlo učinkovito uklanjaju zadebljanja na koži i pružaju intenzivnu njegu, a djeluju u dvije faze:

 •  Piling stopala: Čestice kamena plovućca i prirodne kamene soli nježno uklanjaju tvrdu kožu.
 •  Njega stopala: Hranjiva formula koja sadrži ureju i bademovo ulje pruža intenzivnu njegu te kožu čini glatkom i njegovanom.

 Rezultat: Trenutno daje osjećaj svilenkaste, glatke kože.

 Ovaj proizvod je prikladan za dijabetičare.

01-detail-anti-callus


Dermatološki odobren
Dermatološkim je ispitivanjem utvrđeno da je proizvod prikladan za nanošenje na kožu i s njome kompatibilan te da ga koža dobro podnosi. 


Sastav

natrijev klorid, triglicerid kaprilične/kaprinske kiseline, oktildodekanol, kamen plovućac, C18-36 triglicerid kiseline, urea, kakao maslac, polietlien, bijeli pčelinji vosak, bademovo ulje, stearil alkohol, BHT, geraniol, citronelol, limonen, parfem, CI 42090

Proizvod   Vrsta  Količina

Protiv zadebljane kože

2u1 Piling


75 ml

Često postavljena pitanja

 1. 1. Kako nastaje zadebljana koža?

  Pod pojmom zadebljane kože (lat. callus) podrazumijeva se šire područje prekriveno tvrdom kožom, najčešće na stopalu i peti. Zadebljana koža nastaje uslijed dugotrajnog izlaganja kože pritisku ili trenju. Vanjski sloj kože, epiderma, reagira stvarajući slojevita zadebljanja na koži.

 2. 2. Je li zadebljana koža opasna?

  U većini slučajeva zadebljana je koža bezbolna. Ako je izložena iznimno jakom i kontinuiranom pritisku, stanje se pogoršava i koža puca. Mala i srednja zadebljanja predstavljaju samo kozmetički ili estetski problem, osobito ako nosite otvorene cipele. No nastavi li se proces na već zahvaćenim područjima, dolazi do nastanka bolnih i neugodnih zadebljanja.

 3. 3. Po čemu je Hansaplast Foot Expert 2u1 piling PROTIV ZADEBLJANE KOŽE poseban?

  Po tome što ima dvostruko djelovanje (2u1) - istovremeno uklanja odumrle stanice i omekšava kožu pa je nježniji od pribora za pedikuru i ima ugodan miris.

 4. 4. Zašto je Hansaplast Foot Expert 2u1 piling PROTIV ZADEBLJANE KOŽE toliko učinkovit?

  Po tome što ima dvostruko djelovanje (2u1) - istovremeno uklanja odumrle stanice i omekšava kožu pa je nježniji od pribora za pedikuru i ima ugodan miris.

 5. 5. Kada se i kako upotrebljava Hansaplast Foot Expert 2u1 piling PROTIV ZADEBLJANE KOŽE?

  Možete ga upotrebljavati 1-3 puta tjedno, ovisno o stanju stopala. Nanesite ga za vrijeme ili nakon tuširanja, posebno na stopalo i na petu. Isperite i dobro osušite.

 6. 6. Kako proizvodi iz linije PROTIV ZADEBLJANE KOŽE doprinose zdravim i glatkim stopalima?

  Proizvodi iz linije Hansaplast Foot Expert PROTIV ZADEBLJANE KOŽE djeluju u 3 koraka: Piling, krema i serum kombinacija su visoke koncentracije ureje i drugih djelotvornih sastojaka koji učinkovito smanjuju zadebljanja i koži pružaju intenzivnu hidraciju.
  Tretman započnite 2u1 pilingom PROTIV ZADEBLJANE KOŽE: Osim što će ukloniti odumrle stanice kože, njegovi će aktivni sastojci u narednoj fazi osigurati potrebnu njegu kože kako bi vaša stopala bila meka i glatka. Hansaplast Foot Expert intenzivna krema PROTIV ZADEBLJANE KOŽE inovativna je kombinacija iznimno učinkovite koncentracije ureje koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Kod tvrđih naslaga zadebljane kože tretman završite Hansaplast intenzivnim serumom PROTIV ZADEBLJANE KOŽE koji brzo i učinkovito smanjuje zadebljanja na koži.

 7. 7. . Kada se upotrebljavaju proizvodi iz Hansaplast Foot Expert linije PROTIV ZADEBLJANE KOŽE?

  KADA...

  • primijetite da koža na vašim stopalima ima mnogo veća zadebljanja no ranije i želite ih se napokon riješiti
  • želite da vaša stopala budu lijepa, a koža hidrirana i bez zadebljanja
  • želite da vaša stopala budu zdrava i glatka
  • želite ublažiti neugodan osjećaj ili bol koju uzrokuje zadebljana koža
  • želite spriječiti dodatne poteškoće poput kurjih očiju ili gomilanje naslaga zadebljane kože te stvaranje bolnih napuklina
 8. 8. Kome su namijenjeni proizvodi iz linije Hansaplast Foot Expert PROTIV ZADEBLJANE KOŽE?

  U mlađoj dobi često upotrebljavamo kreme za stopala koje osiguravaju hidraciju i njegu kože. No s godinama se stopala mijenjaju i ako ih zanemarimo, na koži se stvaraju zadebljanja. Redovitom upotrebom proizvoda iz Hansaplast linije PROTIV ZADEBLJANE KOŽE nećete se samo riješiti zadebljane kože na vašim stopalima, već ćete spriječiti njezino nastajanje i osigurati da vaša stopala uvijek budu meka. Dok se stanje vaših stopala i njega koja im je potrebna mijenjaju s godinama, godišnjim dobima i pritiskom kojemu su izložena, osnovne se značajke Hansaplast Foot Expert linije PROTIV ZADEBLJANE KOŽE ne mijenjaju: uklanjanje odumrlih stanica, hidracija i ciljana njega jamstvo su koje pružaju ovi učinkoviti proizvodi koji blagotvorno djeluju na vašu kožu.

 9. 9. Trebam li uvijek rabiti sva tri proizvoda?

  Svaki je od proizvoda sam za sebe vrlo djelotvoran, no najbolje ćete rezultate postići koristeći ih zajedno.

 10. 10. Mogu li se Hansaplast Foot Expert linijom PROTIV ZADEBLJANE KOŽE koristiti dijabetičari?

  Kao i za sve druge proizvode iz linije Hansaplast Foot Expert, kompatibilnost s kožom dermatološki je ispitana i potvrđena. Intenzivna krema PROTIV ZADEBLJANE KOŽE, baš kao i intenzivni serum PROTIV ZADEBLJANE KOŽE, testirani su na ispitanicima s vrlo suhom, zadebljanom kožom, a među njima je bilo i dijabetičara.

Nema recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju