PROTIV ZADEBLJANE KOŽE 20% UREA intenzivna krema

 • (19)
Napišite recenziju

Pruža hidraciju suhoj, zadebljanoj koži

 • Intenzivnim dubinskim djelovanjem smanjuje zadebljanu kožu
 • Aquaporin tehnologija
 • Prvi rezultati vidljivi su nakon 4 dana*
Ispis

20% UREA intenzivna krema PROTIV ZADEBLJANE KOŽE

Hansaplast 20% UREA intenzivna krema PROTIV ZADEBLJANE KOŽE inovativna je kombinacija iznimno učinkovite koncentracije ureje koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Za samo 4 dana koža će biti primjetno mekša i glatka.*

Hansaplast linija PROTIV ZADEBLJANE KOŽE prikladna je i za dijabetičare.

01-detail-anti-callus

*Izvor: Dermatološko ispitivanje provedeno je na 33 ispitanika od kojih je 91 % istaknulo da je koža primjetno mekša i glađa nakon 4 dana primjene.


Dermatološki odobreno
Dermatološkim je ispitivanjem utvrđeno da je proizvod prikladan za nanošenje na kožu i s njome kompatibilan te da ga koža dobro podnosi.


Sastojci

voda, urea, glicerin, natrijev laktat, cetearilni alkohol, gliceril glukozid, hidrogenirani gliceridi iz kokosovog ulja, triglicerid kaprilične/kaprinske kiseline, etilheksil iz kokosovog ulja, oktildodekanol, mikrokristalinični vosak, dimetikon, mliječna kiselina, sorbitan stearat, aluminijev škrobni oktenil-sukcinat, fenoksietanol, tekući parafin, PEG-40 ricinusovo ulje, natrijev cetearil-sulfat, karbomer, limonen, citronelol, geraniol, parfem

Način upotrebe

Dva puta dnevno nanijeti na zahvaćena područja, pete i stopala, masirajući kružnim pokretima dok se u potpunosti ne upije.
Dodatni savjet: Želite li postići najbolji rezultat, prethodno upotrijebite Hansaplast 2in1 piling PROTIV ZADEBLJANE KOŽE.
Izbjegavati dodir s očima i otvorenim ranama. Ne čuvati na temperaturi višoj od 25 °C.

Proizvod

 Vrsta

Količina

20% UREA intenzivna krema protiv zadebljane kože


75 ml

Često postavljana pitanja

 1. 1. Kako nastaje zadebljana koža?

  Pod pojmom zadebljane kože (lat. callus) podrazumijeva se šire područje prekriveno tvrdom kožom, najčešće na stopalu i peti. Zadebljana koža nastaje uslijed dugotrajnog izlaganja kože pritisku ili trenju. Vanjski sloj kože, epiderma, reagira stvarajući slojevita zadebljanja na koži.

 2. 2. Je li zadebljana koža opasna?

  U većini slučajeva zadebljana je koža bezbolna. Ako je izložena iznimno jakom i kontinuiranom pritisku, stanje se pogoršava i koža puca. Mala i srednja zadebljanja predstavljaju samo kozmetički ili estetski problem, osobito ako nosite otvorene cipele. No nastavi li se proces na već zahvaćenim područjima, dolazi do nastanka bolnih i neugodnih zadebljanja.

 3. 3. Što je urea i kako djeluje?

  Urea je prirodni sastojak kože i nalazi se u njezinim površinskim slojevima. Ima vrlo važnu ulogu i jedan je od takozvanih prirodnih čimbenika zadržavanja vlage (NMF - Natural Moisturizing Factor). Urea opskrbljuje stanice kože potrebnom tekućinom i kožu čini glatkom i mekom. Zbog svojega hidracijskog djelovanja, koži pomaže očuvati elastičnost. Također povećava sposobnost kože da zadrži vlagu i jača njezinu prirodnu zaštitnu funkciju. U većim koncentracijama urea ima keratolitička svojstva; omekšava zadebljani sloj kože i pospješuje njegovo smanjivanje.
  Prirodan i vrlo djelotvoran sastojak za hidraciju kože, urea jamči dugotrajnu i intenzivnu hidraciju te time pomaže u smanjivanju područja suhe i zadebljane kože. Kreme za stopala koje sadrže ureu pomažu proces obnove i hidracije suhe, zadebljane kože te stopala ponovno čine mekima i glatkima.

 4. 4. Što je Aquaporin tehnologija?

  Hansaplast Foot Expert intenzivna krema PROTIV ZADEBLJANE KOŽE inovativna je kombinacija iznimno učinkovite koncentracije ureje koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Aquaporin tehnologija jamči učinkovitu hidraciju kože, čak i u dubljim slojevima epiderme. Temelji se na gluko-glicerolu koji u stanicama kože dokazano (in-vitro) potiče stvaranje kanala za vodu tj. akvaporina.

 5. 5. Zašto je Hansaplast Foot Expert intenzivna krema PROTIV ZADEBLJANE KOŽE toliko učinkovita?

  Zbog inovativne kombinacije vrlo učinkovite koncentracije ureje (20 %!) koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Aquaporin tehnologija temelji se na gluko-glicerolu koji u stanicama kože dokazano (in-vitro) potiče stvaranje kanala za vodu tj. akvaporina. Za samo 4 dana* koža na vašim stopalima bit će primjetno mekša i glatka.

 6. 6. Kada se i kako upotrebljava Hansaplast Foot Expert intenzivna krema PROTIV ZADEBLJANE KOŽE?

  Dva puta dnevno (ujutro i navečer) nanesite kremu na zahvaćena područja, pete i stopala, masirajući kružnim pokretima dok se u potpunosti ne upije. Intenzivna krema PROTIV ZADEBLJANE KOŽE ne smije se nanositi na otvorene rane, krvlju natopljene ili inficirane napukline.

 7. 7. Kako proizvodi iz linije PROTIV ZADEBLJANE KOŽE doprinose zdravim i glatkim stopalima?

  Proizvodi iz linije Hansaplast PROTIV ZADEBLJANE KOŽE djeluju u 3 koraka: Piling, krema i serum kombinacija su visoke koncentracije ureje i drugih djelotvornih sastojaka koji učinkovito smanjuju zadebljanja i koži pružaju intenzivnu hidraciju.
  Tretman započnite 2u1 pilingom PROTIV ZADEBLJANE KOŽE: Osim što će ukloniti odumrle stanice kože, njegovi će aktivni sastojci u narednoj fazi osigurati potrebnu njegu kože kako bi vaša stopala bila meka i glatka. Hansaplast Foot Expert intenzivna krema PROTIV ZADEBLJANE KOŽE inovativna je kombinacija iznimno učinkovite koncentracije ureje koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Kod tvrđih naslaga zadebljane kože tretman završite Hansaplast intenzivnim serumom PROTIV ZADEBLJANE KOŽE koji brzo i učinkovito smanjuje zadebljanja na koži.

 8. 8. Kada se upotrebljavaju proizvodi iz Hansaplast Foot Expert linije PROTIV ZADEBLJANE KOŽE?

  KADA...

  • primijetite da koža na vašim stopalima ima mnogo veća zadebljanja no ranije i želite ih se napokon riješiti
  • želite da vaša stopala budu lijepa, a koža hidrirana i bez zadebljanja
  • želite da vaša stopala budu zdrava i glatka
  • želite ublažiti neugodan osjećaj ili bol koju uzrokuje zadebljana koža
  • želite spriječiti dodatne poteškoće poput kurjih očiju ili gomilanje naslaga zadebljane kože te stvaranje bolnih napuklina
 9. 9. Kome su namijenjeni proizvodi iz linije Hansaplast Foot Expert PROTIV ZADEBLJANE KOŽE?

  U mlađoj dobi često upotrebljavamo kreme za stopala koje osiguravaju hidraciju i njegu kože. No s godinama se stopala mijenjaju i ako ih zanemarimo, na koži se stvaraju zadebljanja. Redovitom upotrebom proizvoda iz Hansaplast Foot Expert linije PROTIV ZADEBLJANE KOŽE nećete se samo riješiti zadebljane kože na stopalima, već ćete spriječiti njezino nastajanje i osigurati da vaša stopala uvijek budu meka. Dok se stanje vaših stopala i njega koja im je potrebna mijenjaju s godinama, godišnjim dobima i pritiskom kojemu su izložena, osnovne se značajke Hansaplast Foot Expert linije PROTIV ZADEBLJANE KOŽE ne mijenjaju: uklanjanje odumrlih stanica, hidracija i ciljana njega jamstvo su koje pružaju ovi učinkoviti proizvodi koji blagotvorno djeluju na vašu kožu.

 10. 10. Trebam li uvijek rabiti sva tri proizvoda?

  Svaki je od proizvoda sam za sebe vrlo djelotvoran, no najbolje ćete rezultate postići koristeći ih zajedno.

 11. 11. Mogu li se Hansaplast Foot Expert linijom PROTIV ZADEBLJANE KOŽE koristiti dijabetičari?

  Kao i za sve druge proizvode iz linije Hansaplast Foot Expert, kompatibilnost s kožom dermatološki je ispitana i potvrđena. Intenzivna krema PROTIV ZADEBLJANE KOŽE, baš kao i intenzivni serum PROTIV ZADEBLJANE KOŽE, testirani su na ispitanicima s vrlo suhom, zadebljanom kožom, a među njima je bilo i dijabetičara.

Average Rating

19 recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju
Ljubica Baranašić

Za lijepa stopala Hansaplast je br.1

Jednostavno i praktično za upotrebu, s vidljivim rezultatima. To je Hansaplastova krema protiv zadebljane kože. Nakon puno borbe konačno imam lijepa stopala, bez ružnih , ispucalih i grubih peta i bolnog osjećaja pri stajanju.
Matea Beljan

Hansaplast proizvodi

Veoma kvalitetni a po pristupačnim cijenama , Hansaplast proizvode moja obitelj i ja koristimo već dugi niz godina i imamo samo rijeci hvale 🤗
Željka Zupčić

Najbolja krema do sada. Nakon par dana koriste ja koža je savrsen mekana i glatka
Mirjana Živković

spas za noge!

Ljeto sa japankama te šetnje bez obuće po pijesku uvijek me podsjete na nebrigu za noge. Pojavila bi se zadebljala koža te ispucale pete što je ponekad postalo i bolno. Pedikerka mi je preporučila: Hansaplast intenzivnu kremu s 20% ureje protiv zadebljane kože. Nakon četiri dana koža se znatno oporavila.LIJepo iznenađenje
Helena Vidović

Hansaplast 20% UREA intezivna krema protiv zadebljanja kože

Prije par godina, prije ljetovanja, bila sam prvi puta na pedikuri. Iako pedikerke većinom "mame" klijentelu, ja sam imala, nazovimo to - "sreću" da sam došla kod jedne mlade djevojke pedikerke koja mi je rekla da kad se počne sa "struganjima" peta da se tada sve češće treba dolaziti... i da je bolje njegovati kožu peta kremama barem u mlađim danima kada koža peta nije još jako "tvrda". Krenula sam u ljekarnu tražeći najidealniju kremu za pete. Čitajući sastave i djelovanja sličnih krema, odlučila sam se baš za ovu kremu. Koristim je tijekom cijele godine, ali u proljeće i u ljeto intezivnije, naravno radi ljepših peta i stopala kod nošenja sandala. Više ne trebam pedikerku... barem za sad :).
Next Page