• 1/1 Image
 • 1/1 Image

SOS flaster protiv žuljeva veliki

5
Broj recenzija
Pomaže brzom zaliječenju žuljeva
Iznimno snažno prianjanje uz stopala
Sigurno tine i bakterija
Online narudžba:

Informacije o proizvodu

SOS FLASTER PROTIV ŽULJEVA

Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva trentuno ublažava bol i štiti zahvaćeno područje od prljavštine i bakterija. Hidrokoloidna tehnologija pomaže u bržem zacijeljivanju žuljeva. Iznimno snažno prianjanje drži flaster na rani danima. Idealan za korištenje na nožnim prstima.

Image

Dermatološki odobren
Dermatološke studije potvrdile su kako je proizvod nježan prema koži, kompatibilan i dobro podnošljiv na koži.

Kako koristiti

Upute za uporabu

 1. Nanijeti na čistu, suhu kožu
 2. Pritisnite flaster čvrsto na kožu i izravnajte ga. Novi flaster stavite samo ako stari sam otpadne.

Ako se formirao žulj, flaster stavite na netaknuti žulj. Otvorene žuljeve dezinficirajte. Patite li od dijabetesa, posavjetujte se s liječnikom prije uporabe proizvoda.

Veličina pakiranja

Proizvod

 Vrsta

 Veličina

 Količina

Proizvod

:
SOS FLASTER PROTIV ŽULJEVA VELIKI

 Vrsta

:
Package Size Image

 Veličina

:
 5,8 cm x 3,4 cm

 Količina

:
 5 komada

Često postavljana pitanja (5)

 • 1. Kako se nastaje žulj?

  Žuljevi se često pojavljuju na mjestima na kojima je koža dulje vremena izložena pritisku i trenju, na primjer pri bavljenju sportom ili nošenju novih cipela.  Pritisak i trenje izazivaju gornji sloj kože (epidermu) da se miče iznad sloja koji je ispod nje. Formira se prostor između ta dva sloja kože, tekućina se izlijeva u njega te tako nastaje žulj.  

 • 2. Kako najbolje tretirati žuljeve?

  Ako je žulj već formiran, okolno područje se treba zaštiti od daljnjeg pritiska i onečišćenja. Hansaplast SOS flasteri za žuljeve svojom hidrokoloidnom tehnologijom upijaju tekućinu iz žulja te stvaraju optimalnu sredinu za zarastanje. U isto vrijeme, žulj je sigurno prekriven i zaštićen od prljavštine i bakterija. Hansaplast Foot Expert SOS flasteri za žuljeve djeluju kako bi spriječili daljni pritisak i trenutno smanjili bol.  

   

 • 3. Smijem li probušiti žulj? Što ako je žulj slučajno puknuo?

  Žulj se ne bi smio bušiti budući da ga ovojnica štiti od infekcije. Ako je žulj probušen, ostatak kože iznad njega se ne smije odstraniti. U oba slučaja, važno je zaštiti ranu od vanjskih utjecaja i onečišćenja. Područje žulja bi se trebalo pažljivo očistiti i osušiti prije stavljanja flastera. Ako je žulj otvoren preporučamo dodatnu dezinfekciju područja. Hansaplast Foot Expert SOS flasteri za žuljeve svojom hidrokoloidnom tehnologijom trenutno smanjuju bol i stvaraju optimalnu sredinu za brže zarastanje rane. Za vrijeme zarastanja, žulj je sigurno prekriven i zaštićen od prljavštine i bakterija. 

 • 4. Smijem li koristiti kremu ispod Hansaplast Foot Expert SOS flastera za žuljeve?

  Ne, ne preporučamo uporabu ikakve masti, kreme ili drugih proizvoda ispod flastera jer bi to moglo smanjiti djelovanje flastera i njegovog samoljepljivog svojstva.  

 • 5. Koliko često trebam zamijeniti SOS flaster za žulj?

  Hansaplast Foot Expert SOS flaster za žuljeve svojom hidrolokidnom tehnologijom stvara optimalno vlažnu sredinu za brže zacijeljivanje rane. Da ne biste ometali proces zacijeljivanja, osim ako nije došlo do infekcije, flaster bi se trebao držati nekoliko dana na svom mjestu te se zamijeniti tek kada se sam odlijepi. 

5
31 Broj recenzija
31
0
0
0
0
 • Marjan Horvat 5.12.2021.
  Žuljaju me cipele za ples
  Dragi ljudi, nikad više neću kupiti cipele koje su od umjetnog materijala, nikad jer su mi ove, ja ih zovem plesne, napravile takav žulj kakav čak ni u vojsci nisam imao. No, zahvaljujući SOS flasteru, bol je ubrzo prošla, flasteri su prva liga...za razliku od cipela!
 • Marjan Horvat 5.12.2021.
  Žuljaju me cipele za ples
  Dragi ljudi, nikad više neću kupiti cipele koje su od umjetnog materijala, nikad jer su mi ove, ja ih zovem plesne, napravile takav žulj kakav čak ni u vojsci nisam imao. No, zahvaljujući SOS flasteru, bol je ubrzo prošla, flasteri su prva liga...za razliku od cipela!
 • Sonja Peroković 3.10.2021.
  Flasteri
  Bez njih nikad nisam i uvijek idu kud ja idem
 • Učitaj više