SOS FLASTER PROTIV ŽULJEVA VELIKI
Veliki transparentni flasteri

 • (12)
Napišite recenziju

Trenutno ublažava bol

 • Pomaže brzom zaliječenju žuljeva
 • Iznimno snažno prianjanje uz stopala
 • Sigurno štiti od prljavštine i bakterija

 

Online narudžba

Ispis

SOS FLASTER PROTIV ŽULJEVA

Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva trentuno ublažava bol i štiti zahvaćeno područje od prljavštine i bakterija. Hidrokoloidna tehnologija pomaže u bržem zacijeljivanju žuljeva. Iznimno snažno prianjanje drži flaster na rani danima. Idealan za korištenje na nožnim prstima.


Dermatološki odobren
Dermatološke studije potvrdile su kako je proizvod nježan prema koži, kompatibilan i dobro podnošljiv na koži.

Upute za uporabu

 1. Nanijeti na čistu, suhu kožu
 2. Pritisnite flaster čvrsto na kožu i izravnajte ga. Novi flaster stavite samo ako stari sam otpadne.

Ako se formirao žulj, flaster stavite na netaknuti žulj. Otvorene žuljeve dezinficirajte. Patite li od dijabetesa, posavjetujte se s liječnikom prije uporabe proizvoda.


©Hansaplast

Proizvod

 Vrsta

 Veličina

 Količina

SOS FLASTER PROTIV ŽULJEVA VELIKI
 5,8 cm x 3,4 cm  5 komada

Često postavljana pitanja

 1. 1. Kako se nastaje žulj?

  Žuljevi se često pojavljuju na mjestima na kojima je koža dulje vremena izložena pritisku i trenju, na primjer pri bavljenju sportom ili nošenju novih cipela.  Pritisak i trenje izazivaju gornji sloj kože (epidermu) da se miče iznad sloja koji je ispod nje. Formira se prostor između ta dva sloja kože, tekućina se izlijeva u njega te tako nastaje žulj.  

 2. 2. Kako najbolje tretirati žuljeve?

  Ako je žulj već formiran, okolno područje se treba zaštiti od daljnjeg pritiska i onečišćenja. Hansaplast SOS flasteri za žuljeve svojom hidrokoloidnom tehnologijom upijaju tekućinu iz žulja te stvaraju optimalnu sredinu za zarastanje. U isto vrijeme, žulj je sigurno prekriven i zaštićen od prljavštine i bakterija. Hansaplast Foot Expert SOS flasteri za žuljeve djeluju kako bi spriječili daljni pritisak i trenutno smanjili bol.  

   

 3. 3. Smijem li probušiti žulj? Što ako je žulj slučajno puknuo?

  Žulj se ne bi smio bušiti budući da ga ovojnica štiti od infekcije. Ako je žulj probušen, ostatak kože iznad njega se ne smije odstraniti. U oba slučaja, važno je zaštiti ranu od vanjskih utjecaja i onečišćenja. Područje žulja bi se trebalo pažljivo očistiti i osušiti prije stavljanja flastera. Ako je žulj otvoren preporučamo dodatnu dezinfekciju područja. Hansaplast Foot Expert SOS flasteri za žuljeve svojom hidrokoloidnom tehnologijom trenutno smanjuju bol i stvaraju optimalnu sredinu za brže zarastanje rane. Za vrijeme zarastanja, žulj je sigurno prekriven i zaštićen od prljavštine i bakterija. 

 4. 4. Smijem li koristiti kremu ispod Hansaplast Foot Expert SOS flastera za žuljeve?

  Ne, ne preporučamo uporabu ikakve masti, kreme ili drugih proizvoda ispod flastera jer bi to moglo smanjiti djelovanje flastera i njegovog samoljepljivog svojstva.  

 5. 5. Koliko često trebam zamijeniti SOS flaster za žulj?

  Hansaplast Foot Expert SOS flaster za žuljeve svojom hidrolokidnom tehnologijom stvara optimalno vlažnu sredinu za brže zacijeljivanje rane. Da ne biste ometali proces zacijeljivanja, osim ako nije došlo do infekcije, flaster bi se trebao držati nekoliko dana na svom mjestu te se zamijeniti tek kada se sam odlijepi. 

Average Rating

12 recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju
Bojana Sever

Top flasteri❤

Flasteri su stvarno top i jako smo zadovoljni njima meni jako pomazu kod zuljeva,vrhunske kvalitete i udobni jako a mom sinu jako zanimljivi zbog ambalaze Frozen😍❤Jednom rječju savršeni❤
DAMIR KONJEVIĆ

cista petica

cista petica za kvalitetu
Danijela Mikadi

Lijek za pete

Koristeći se ovim proizvodom spriječila sam nastajanje žuljeva od novih cipela. Ne smeta za nošenje i lakše je poslije.
Djida Velagić

Moj spasioc

Definitivno mi je uvijek u torbici jer sa ljetnim sandalama se nikad ne zna pogotovo ako su nove znaju baš nazuljati . Ovaj flaster mi drži 48 sati čak se i tusiram s njim a ne pada. Odmah pri ljepljenju bol nestane i ja mogu definitivno uživati u novim sandalama
Dubravka L

Vrlo često imam žuljeve pa tako i često isprobavam razne flastere i preparate za brže zacijeljivanje. Ovaj flaster mi je bio od velike pomoći jer dobrim prijanjanjem ne dozvokjavaju nastajanje većeg žulja a tume i umanjuju bol jer nema pomicanja flastera.
Next Page