FLASTER PROTIV KURJIH OČIJU
Pomaže ukloniti kurje oči

  • (11)
Napišite recenziju

Trenutno ublažava pritisak

  • Ublažava bol
  • Štiti
  • Uklanja kurje oči sa salicilnom kiselinom

 

Online narudžba

     

Ispis

Flaster protiv kurjih očiju

Hansaplast flaster protiv kurjih očiju trenutno uklanja bol uzrokovanu pritiskom i trenjem, te pomaže u uklanjanju kurjih očiju. Mekani, integrirani jastučić štiti zahvaćeno područje, dok salicilna kiselina omekšava kurje oko kako bi ga se lakše uklonilo.


Dermatološki odobren
Dermatološke studije potvrdile su kako je proizvod nježan prema koži, kompatibilan i dobro podnošljiv na koži.

Upute za uporabu

Temeljito očistite i osušite zahvaćeno područje. Stavite flaster. Središte pjenastog prstena postavite točno iznad kurjeg oka. Flaster promijenite za 2 dana. Nakon 4 dana, uklonite omekšalo kurje oko u toploj kupki.
Po potrebiti ponoviti.
Jedan flaster sadrži 0.04g salicilne kiseline.

Ne koristiti na koži osjetljivoj na salicilnu kiselinu, salicilate, gumu, ili ako je koža oštećena ili pati od određenih bolesti. Bolujete li od dijabetesa ili poremećaja u cirkulaciji nemojte koristiti proizvod. Proizvod nije namijenjen djeci.
U slučaju oslabljene funkcije bubrega, posavjetujte se s liječnikom.
Flaster ne smije doći u dodir sa sluznim membranama.
Izbjegavajte kontakt s očima. Salicilna kiselina može povećati propusnost kože drugim lijekovima koji se lokalno nanose. Iritacije kože (crvenilo ili peckanje) se rijetko javljaju. Alergijske reakcije kože se mogu pojaviti u individualnim slučajevima.
Nemojte koristiti nekoliko flastera odjednom i tijekom duljeg vremenskog perioda bez prethodne konzultacije s liječnikom.
Čuvati na suhom mjestu i temperaturi ispod 25˚C.
Samo za vanjsku uporabu.
Za jednu primjenu – za svaku primjenu koristite novi flaster protiv kurjih očiju kako biste postigli željeni učinak.

©Hansaplast

 Proizvod

 Vrsta

 Veličina

 Količina

Flaster protiv kurjih očiju
6,8 cm x 1,9 cm 8 flastera

Average Rating

11 recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju
Tara Prpić

Hansaplast protiv kurjeg oka

Bez hansaplast flaster protiv kurjih očiju je nezamislivo svakodnena šetnja i nošenje obuće..najbolje otkriće za mene❣️Moje preporuke u riješavanju problema..osjet ugode i nestanka bolova je neupitna!
Lea Prpić

Hansaplast protiv za kurje oči

Kao i mnogi susrela se sa problemom..ali Hansaplast je uvijek učinkovito sredstvo sa salicilnom kiselinom ..hansaplast je spas za moje probleme..sretna sam --inovativnost na visokom nivou..Bravoooo!
Gordana Prpić

Hansaplast protiv kurjeg oka

Imam potreba za učestalim krištenjem.. efikasno djelovanje je ono što mi zadaje nabavu genijalnog hansaplast flaster protiv kurjih očiju s salicinom kiselinom..iskrene preporuke..jer jedan je Hansaplast..jednom=uvijek=zauvijek👌
KATARINA PISKOR

Odlična

Isprobala sam ga i rado bi ponovila jer mi potreban.
Predrag Radošević

SOS za nas

Olakšava bol i svaki korak.Tko ih nije imao kurje oko ne zna koliko je to opterečenje za čovjeka,a poigotovo za nas koji imamo koju kili više.Jednostavan za upotrebu,brzo pomaže i kada ga zalijepiš ne otpadne sa mjesta gdje je potreban.Brzo otklanja kurje oko i daje sigurnost da se neće brzo vratiti.Kao i do sada Hansaplast Hrvatska spas u svim prilika i proizvod koji je neophpdan u kućnoj ljekarni.
Next Page