Flaster protiv kurjih očiju

 • (11)
Napišite recenziju

Trenutno ublažava pritisak

 • Ublažava bol
 • Štiti
 • Uklanja kurje oči sa salicilnom kiselinom

 

Kupite online:

     

Ispis

Flaster protiv kurjih očiju

Hansaplast flaster protiv kurjih očiju trenutno uklanja bol uzrokovanu pritiskom i trenjem, te pomaže u uklanjanju kurjih očiju. Mekani, integrirani jastučić štiti zahvaćeno područje, dok salicilna kiselina omekšava kurje oko kako bi ga se lakše uklonilo.


Dermatološki odobren
Dermatološke studije potvrdile su kako je proizvod nježan prema koži, kompatibilan i dobro podnošljiv na koži.

Upute za uporabu

Temeljito očistite i osušite zahvaćeno područje. Stavite flaster. Središte pjenastog prstena postavite točno iznad kurjeg oka. Flaster promijenite za 2 dana. Nakon 4 dana, uklonite omekšalo kurje oko u toploj kupki.
Po potrebiti ponoviti.
Jedan flaster sadrži 0.04g salicilne kiseline.

Ne koristiti na koži osjetljivoj na salicilnu kiselinu, salicilate, gumu, ili ako je koža oštećena ili pati od određenih bolesti. Bolujete li od dijabetesa ili poremećaja u cirkulaciji nemojte koristiti proizvod. Proizvod nije namijenjen djeci.
U slučaju oslabljene funkcije bubrega, posavjetujte se s liječnikom.
Flaster ne smije doći u dodir sa sluznim membranama.
Izbjegavajte kontakt s očima. Salicilna kiselina može povećati propusnost kože drugim lijekovima koji se lokalno nanose. Iritacije kože (crvenilo ili peckanje) se rijetko javljaju. Alergijske reakcije kože se mogu pojaviti u individualnim slučajevima.
Nemojte koristiti nekoliko flastera odjednom i tijekom duljeg vremenskog perioda bez prethodne konzultacije s liječnikom.
Čuvati na suhom mjestu i temperaturi ispod 25˚C.
Samo za vanjsku uporabu.
Za jednu primjenu – za svaku primjenu koristite novi flaster protiv kurjih očiju kako biste postigli željeni učinak.


 Proizvod

 Vrsta

 Veličina

 Količina

Flaster protiv kurjih očiju
6,8 cm x 1,9 cm 8 flastera

Često postavljana pitanja

 1. 1. Što je kurje oko i kako ga izliječiti?

  Koža se sastoji od nekoliko slojeva. Vanjski sloj, epiderma, djeluje kao zaštitna barijera za dublje, osjetljivije slojeve kože.
  Ako je koža izložena trajnom pritisku i trenju npr. od neprikladnih cipela, reagira stvarajući vanjski sloj; žulj. Nastavi li se pritisak, osobito na određeno područje, zadebljanje se može pretvoriti u kurje oko s tvrdim središtem koje seže u dublje, osjetljivije strukture kože i uzrokuje bol. 

 2. 2. Kako spriječiti pojavu kurjeg oka?

  Možemo puno učiniti kako bismo održali stopala u dobrom stanju, npr. nošenje odgovarajuće obuće i korištenje hidratantnih krema za stopala. Ako ipak dođe do stvaranja kurjeg oka preporučujemo vam primjenu Hansaplast flastera protiv kurjih očiju koji trenutno uklanja bol uzrokovanu pritiskom i trenjem, te pomaže u uklanjanju kurjih očiju. Mekani, integrirani jastučić štiti zahvaćeno područje, dok salicilna kiselina omekšava kurje oko kako bi ga se lakše uklonilo.

 3. 3. Kako koristiti Hansaplast flaster protiv kurjih očiju?

  Temeljito očistite i osušite zahvaćeno područje. Stavite flaster. Središte pjenastog prstena postavite točno iznad kurjeg oka. Flaster promijenite za 2 dana. Nakon 4 dana, uklonite omekšalo kurje oko u toploj kupki.

  Po potrebiti ponoviti.

 4. 4. Kako djeluje salicilna kiselina?

  Salicilna kiselina sadržana u središtu pjenastog prstena omekšava kurje oko. Djeluje popuštanjem međustanične strukture koja tvori kurje oko. To dovodi do povećane hidratacije, zbog čega kurje oko nabubri i omekša, pa se lako može ukloniti pomoću tople kupke.

 5. 5. Koliko salicilne kiseline sadrži Hansaplast flaster protiv kurijih očiju ?

  Jedan Hansaplast flaster protiv kurjih očiju sadrži 0.04g salicilne kiseline.
 6. 6. Koliko često je potrebno mijenjati Hansaplast flaster protiv kurjih očiju?

  Preporučujemo da flaster promijenite za 2 dana novim. Tretman možete nastaviti novim flasterom još 2 dana. Nakon 4 dana, uklonite omekšalo kurje oko u toploj kupki. Po potrebi ponovite.

 7. 7. Mogu li Hansaplast flaster protiv kurjih očiju koristiti na rukama?

  Stopala su najčešće zahvaćena kurjim očima. Povremeno se kurje oči mogu pojaviti na drugim područjima poput ruku ili prstiju, npr. radi naprezanja i pritiska.
  Te se kurje oči također mogu tretirati Hansaplast flasterima protiv kurjih očiju prema uputama za uporabu.

 8. 8. Zašto ne mogu koristiti više Hansaplast flastera protiv kurjih očiju odjednom?

  Ako želite koristiti nekoliko flastera tijekom duljeg razdoblja, preporučujemo da potražite liječnički savjet kako biste izbjegli rizik od povećane apsorpcije salicilne kiseline.

 9. 9. Zašto Hansaplast flaster protiv kurjih očiju nije pogodan za dijabetičare?

  Općenito, ljudi koji pate od dijabetesa moraju jako paziti na svoja stopala. Konzultirajte liječnika za savjet o njezi stopala.
  Dijabetičari imaju rizik od razvoja otežanog zacjeljivanja rana, infekcija ili ulceracija. Stoga bi trebali izbjegavati svaki rizik od ozljede stopala, npr. prilikom uklanjanja kurjih očiju, podrezivanja noktiju ili hodanja bez cipela.
  Štoviše, dijabetes često prati neuropatija, što može dovesti do oslabljene osjetljivosti i sposobnosti za osjećaj boli.

 10. 10. Mogu li koristiti Hansaplast flaster protiv kurjih očiju ako je moja koža osjetljiva na gumu?

  Ne, Hansaplast flaster protiv kurjih očiju ne smije se koristiti na koži osjetljivoj na gumu, jer je ljepljiva masa napravljena od gume.

 11. 11. Mogu li koristiti Hansaplast flaster protiv kurjih očiju ako sam trudna?

  Općenito, preporučujemo da se obratite svom liječniku ako želite koristiti medicinski proizvod tijekom trudnoće ili ako imate dodatnih pitanja.

 12. 12. Da li su Hansaplast flasteri protiv kurjih očiju prikladni za djecu?

  Općenito, djeca nisu pogođena kurjim očima, jer su kurje oči tipična bolest odraslih i starijih osoba. Stoga se preporučuje da se za dijagnozu obratite liječniku i da izbjegnete miješanje s drugim kožnim bolestima.

 13. 13. Mogu li koristiti Hansaplast flastere protiv kurjih očiju za uklanjanje bradavica?

  Ne, Hansaplast flasteri protiv kurjih očiju nisu namijenjeni za uklanjanje bradavica.

Average Rating

11 recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju
Tara Prpić

Hansaplast protiv kurjeg oka

Bez hansaplast flaster protiv kurjih očiju je nezamislivo svakodnena šetnja i nošenje obuće..najbolje otkriće za mene❣️Moje preporuke u riješavanju problema..osjet ugode i nestanka bolova je neupitna!
Lea Prpić

Hansaplast protiv za kurje oči

Kao i mnogi susrela se sa problemom..ali Hansaplast je uvijek učinkovito sredstvo sa salicilnom kiselinom ..hansaplast je spas za moje probleme..sretna sam --inovativnost na visokom nivou..Bravoooo!
Gordana Prpić

Hansaplast protiv kurjeg oka

Imam potreba za učestalim krištenjem.. efikasno djelovanje je ono što mi zadaje nabavu genijalnog hansaplast flaster protiv kurjih očiju s salicinom kiselinom..iskrene preporuke..jer jedan je Hansaplast..jednom=uvijek=zauvijek👌
KATARINA PISKOR

Odlična

Isprobala sam ga i rado bi ponovila jer mi potreban.
Predrag Radošević

SOS za nas

Olakšava bol i svaki korak.Tko ih nije imao kurje oko ne zna koliko je to opterečenje za čovjeka,a poigotovo za nas koji imamo koju kili više.Jednostavan za upotrebu,brzo pomaže i kada ga zalijepiš ne otpadne sa mjesta gdje je potreban.Brzo otklanja kurje oko i daje sigurnost da se neće brzo vratiti.Kao i do sada Hansaplast Hrvatska spas u svim prilika i proizvod koji je neophpdan u kućnoj ljekarni.
Next Page