Hansaplast mast za obnavljanje kože

  • (0)
Napišite recenziju

Pomaže obvaljanju oštećene kože

  • Pomaže obvaljanju oštećene kože*
  • Maksimalni estetski učinak
  • Za sve vrste površinskih rana
  • Bez sastojaka životinjskog porijekla (prikladna za vegane) 

*u usporedbi s netretiranim ranama

Ispis

Hansaplast mast za obnavljanje kože

Mast za pomoć pri obnavljanju kože i ubrzavanje prirodnog procesa zarastanja manjih površinskih rana kao što su porezotine, abrazije i ogrebotine. Hansaplast mast za obnavljanje kože može se koristiti u bilo kojoj fazi procesa zarastanja i obnavljanja kože.
Dokazano je kako vlažni uvjeti zarastanja potiču i ubrzavaju prirodan proces zarastanja rana. Hansaplast mast  stvara prozračan film koji štiti ranu od vanjskih utjecaja i istovremeno sprečava sušenje površinske rane. Takvi uvjeti potiču brže obnavljanje kože uz maksimalan estetski učinak.  
Hansaplast mast za obnavljanje kože je odlično podnošljiva na koži. Blaga formula je dermatološki testirana i prikladna za bebe, djecu i osobe s osjetljivom kožom.
Hansaplast mast za obnavljanje kože ne sadrži bojila, mirise, sastojke životinjskog porijekla  (prikladna je za vegane). Mast se može kombinirati sa standardnim Hansaplast flasterima kao što su Classic, Elastic, Sensitive i Universal te s dječjim flasterima.

*Podnošljivost na koži je dermatološki dokazana  
Čišćenje površinske rane od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože s udaljenosti od otprilike 10 cm po čitavom području površinske ozljede. Ponovite ako je potrebno te nježno osušite ranu tapkajući gazom oko rane.

Važno: površinska ozljeda bi brzo trebala prestati krvariti. Ako se krvarenje nastavi, pritisnite ranu gazom i potražite liječničku pomoć.
Nadalje, važno je zaštititi površinsku ozljedu od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osigurala neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ranu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. Svakodnevno mijenjajte flaster osim ako vam liječnik nije drugačije preporučio. pročitajte više u članku Stručno povijanje rana.
Pomozite obnavljanju kože s maksimalnim estetskim učinkom s redovitim nanošenje Hansaplast masti za obnavljanje kože. Mast se može koristiti na svim površinskim ozljedama u bilo kojoj fazi obnavljanja kože. Ako je potrebno, zaštitite površinsku ozljedu nekim od standardnih Hansaplast flastera kao što su Classic, Elastic, Universal ili Sensitive.
Proizvod  Vrsta  Količina
Hansaplast mast za obnavljanje kože

3.5g
Hansaplast mast za obnavljanje kože

20g 
Hansaplast mast za obnavljanje kože

50g

Često postavljana pitanja

Na koji način Hansaplast mast za obnavljanje kože djeluje?
Hansaplast mast za obnavljanje kože potiče proces zarastanja i obnavljanja kože kod površinskih rana stvarajući prozračan film koji štiti ranu od vanjskih utjecaja i istovremeno sprečava sušenje površinske rane. Takvi uvjeti potiču brže obnavljanje kože uz maksimalan estetski učinak.  
Sadrži li Hansaplast mast za obnavljanje kože sastojke životinjskog porijekla?
Ne. Hansaplast mast za obnavljanje kože ne sadrži mirise, bojila, konzervanse i sastojke životinjskog porijekla i prikladna je za vegane.
Na koji način se koristi Hansaplast mast za obnavljanje kože?
Oprezno nanesite tanak sloj Hansaplast masti za obnavljanje kožejednom do dva puta dnevno. Iz higijenskih razloga, pazite da tuba nakon otvaranja ne dođe u doticaj s ranom ili drugim površinama. Redovito ponavljajte postupak dok obnavljanje kože nije završeno. Hansaplast mast se može koristiti u bilo kojoj fazi zarastanja i obnavljanja kože. 
Ako je potrebno, prekrijte površinsku ranu Hansaplast flasterom ili gazom. Mijenjate flastere redovito, osim ako vas liječnik nije drugačije savjetovao. 
Može li se Hansaplast mast za obnavljanje kože koristiti u kombinaciji s flasterima koji sadrže čestice srebra?
Hansaplast mast za obnavljanje kože nije namijenjena za korištenje s proizvodima koji sadrže aktivne sastojke, npr. čestice srebra. kreme i masti mogu stvoriti sloj između površinske rane i flastera stvarajući barijeru koja srebrnim česticama ne dopušta ulazak u površinsku ranu. To može utjecati na efikasnost proizvoda.  
Mogu li koristiti Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože prije korištenja Hansaplast mast za obnavljanje kože?
Da. Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože je prikladan za korištenje prije nanošenje Hansaplast masti za obnavljanje kože. Za više informacija pročitajte članak Stručno povijanje rana.
Što da napravim ako rana pokazuje znakove infekcije?
U slučaju većih rana ili ozljeda, nužan je posjet liječniku. Konzultacije s liječnikom su važne u slučaju oticanja, crvenila ili boli u ozlijeđenom području. Ako proces zarastanja ne počne nakon nekoliko dana ili ako ste u dvojbi, posjetite liječnika. 
Koliko dugo nakon otvaranja mogu koristiti Hansaplast mast?
Hansaplast mast za obnavljanje kože se može koristiti 6 mjeseci nakon otvaranja.
Mogu li Hansaplast mast za obnavljanje kože koristiti bebe djeca?
Da. Hansaplast mast pokazuje odličnu podnošljivost na kožu i mogu je koristiti i bebe i djeca.

Za detaljnije savjete oko upotrebe, pročitajte uputstva za korištenje.
Nema recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju