Disney FROZEN Flaster

  • (16)
Napišite recenziju

Ogrebotine, posjekotine i male površinske ozljede bit će zaboravljene u naletu snježnih pahuljica uz novo limitirano izdanje Hansaplast Frozen flastera s likovima iz omiljenog filma. 

  • Bezbolno uklanjanje i nježna zaštita
  • 20 veselih flastera sa Elsom, Annom ili Olafom koji će oduševiti vašeg mališana
  • Zaštita i udobnost za male ogrebotine i posjekotine

 

Online narudžba


Ispis

Disney FROZEN limitirano izdanje flastera s likovima iz filma

Uz novo limitirano izdanje Hansaplast Disney FROZEN flastera vaši će mališani brzo zaboraviti na ozljedu i suze i vratiti se igri! Za saniranje površinske ozljede sa smješkom dopustite im neka izaberu između 20 razigranih flastera s omiljenim likovima iz filma.

Svi su tu: Elsa, Anna, Olaf, Kristoff i Sven, spremni kako bi se vaš mališan čim prije osjećao bolje. Koji god flaster odabrali s ponosom će ga pokazivati, a bol će se otopiti lako kao snijeg.

  • 20 razigranih flastera u svakom pakiranju
  • Pouzdano prianjanje uz bezbolno uklanjanje
  • Štite površinsku ozljedu od bakterija i prljavštine

Upute za uporabu

Očistite ranu i uklonite strana tijela iz rane, poput prljavštine i pijeska.
Pažljivo osušite kožu oko posjekotine ili ogrebotine.
Stavite flaster bez rastezanja i ravnomjerno.
Svaki flaster koristite samo jednom.
 Proizvod Vrsta   Veličina Količina 
 
FROZEN
20 flastera 


   19 x 55 mm 14 komada
   30 x 55 mm  6 komada

Često postavljana pitanja

1. Kako očistiti površinsku ozljedu na dječjoj koži od prljavštine?
Kako bezbolno i jednostavno očistiti površinsku ozljedu saznajte ovdje.
Je li bolje ostaviti manje površinske ozljede da se osuše na zraku ili ih zaštititi flasterom?

Ostavljanje rane otvorenom dovodi do formiranja kraste koja usporava proces zarastanja. Istraživanja pokazuju kako ozljede prekrivene flasterom brže zarastaju uz smanjenu mogućnost pojave infekcije. Hansaplast proizvodi pružaju učinkovitu zaštitu do potpunog obnavljanja kože.

3. Koliko često je potrebno mijenjati flaster na dječjoj koži?
Zbog higijenskih razloga preporučuje se svakodnevna zamjena flastera na nježnoj dječjoj koži.
4. Koliko dugo flaster za djecu ostaje na koži nakon doticaja s vodom?
Hansaplast flasteri za djecu pružaju pouzdanu zaštitu i kada je vaš mališan u pokretu. Flasteri su otporni na prljavštinu i vodu, te će zaštititi površinsku ozljedu i kada dođu u doticaj s vodom.
5. Moje dijete ima osjetljivu kožu. Koji bi flaster trebala koristiti?

Hansaplast flasteri za djecu posebno su razvijeni za osjetljivu kožu najmlađih. Vrlo su ugodni za kožu i lako se uklanjaju. Boje koje se koriste kako bi se stvorili veseli motivi, prilagođeni djeci, otporne su na slinu i znoj te dokazano sigurne za djecu.

6. Kakvi su flasteri posebno prilagođeni za djecu?
Hansaplast flasteri za djecu posebno su prilagođeni za nježnu kožu najmlađih. Vrlo su ugodni za kožu i lako se uklanjaju. Materijal otporan na vodu i prljavštinu pruža pouzdanu zaštitu, a veseli motivi iz najdražeg filma vraćaju osmijeh na lice.
7. Da li je uklanjanje Hansaplast dječjih flastera bolno?
Svi Hansaplast flasteri za djecu posebno su razvijeni za osjetljivu i nježnu kožu mališana. Neljepljivi jastučić omogućuje jednostavno, brzo i bezbolno uklanjanje.
8. Da li su boje na flasterima sigurne za djecu?
Jesu. Boje koje se koriste kako bi se stvorili veseli motivi, prilagođeni djeci, otporne su na slinu i znoj te dokazano sigurne za djecu.

Average Rating

16 recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju
Marijan Drugčević

Uz Hansaplast Frozen sve je lakše

Moja djevojčica je jednom bila na prick alergijskom testiranju i dobila strah od flastera, ali kad vidi ove slatke Frozen flastere svaki strah prestaje. A meni kao roditelju je bitno da koža diše ispod njih, tako da ih toplo preporučam.
Ljubica Baranašić

Hansaplast liječi sve

Hansaplast flasteri su uvijek s nama, par komada obavezno u novčaniku, jer pod flasterom bas ništa ne boli (čak ni grlo 😎 ). Ovo je dječja recenzija.
Danijela Brođanac

Djecji fasteri za cujelu obitelj

Odusevljena sam novim frozen flasterima ,kao majka 3 malisana uvjek su prisutni u nasem domu . Za svaku ogrebotinicu frozen hansaplast odmah lijeci sve boli . Najvaznije od svega lako i bezbolno se skidaju i ne ostavljaju tragove .
Ivana Halic

Preporucam svima

Svaka ogrebotina manje pece i boli pri samom pogledu na Elzu ili Anu :) odmah se kroz suze nazire osmijeh i problem je rijesen
Josephina Zebić

Radost djece uz Hansaplast

Najdraži naši dugogodišnji flasteri koristila sam i ja ko dijete, a sada uredno i moje dijete koje uvijek upita mene mama da li imamo flastere ove još kod kuće? Naravno, uvijek ih kupim jer koristi ona koristim i ja, a i lutke i plišaci. Tako svi smo sigurni i u igri i u povredicama 😁♥️
Next Page