Disney FROZEN Flaster

  • (16)
Napišite recenziju

Ogrebotine, posjekotine i male površinske ozljede bit će zaboravljene u naletu snježnih pahuljica uz novo limitirano izdanje Hansaplast Frozen flastera s likovima iz omiljenog filma. 

  • Bezbolno uklanjanje i nježna zaštita
  • 20 veselih flastera sa Elsom, Annom ili Olafom koji će oduševiti vašeg mališana
  • Zaštita i udobnost za male ogrebotine i posjekotine

 

Online narudžba


Ispis

Disney FROZEN limitirano izdanje flastera s likovima iz filma

Uz novo limitirano izdanje Hansaplast Disney FROZEN flastera vaši će mališani brzo zaboraviti na ozljedu i suze i vratiti se igri! Za saniranje površinske ozljede sa smješkom dopustite im neka izaberu između 20 razigranih flastera s omiljenim likovima iz filma.

Svi su tu: Elsa, Anna, Olaf, Kristoff i Sven, spremni kako bi se vaš mališan čim prije osjećao bolje. Koji god flaster odabrali s ponosom će ga pokazivati, a bol će se otopiti lako kao snijeg.

  • 20 razigranih flastera u svakom pakiranju
  • Pouzdano prianjanje uz bezbolno uklanjanje
  • Štite površinsku ozljedu od bakterija i prljavštine

Upute za uporabu

Očistite ranu i uklonite strana tijela iz rane, poput prljavštine i pijeska.
Pažljivo osušite kožu oko posjekotine ili ogrebotine.
Stavite flaster bez rastezanja i ravnomjerno.
Svaki flaster koristite samo jednom.
 Proizvod Vrsta   Veličina Količina 
 
FROZEN
20 flastera 


   19 x 55 mm 14 komada
   30 x 55 mm  6 komada

Često postavljana pitanja

1. Kako očistiti površinsku ozljedu na dječjoj koži od prljavštine?
Kako bezbolno i jednostavno očistiti površinsku ozljedu saznajte ovdje.
Je li bolje ostaviti manje površinske ozljede da se osuše na zraku ili ih zaštititi flasterom?

Ostavljanje rane otvorenom dovodi do formiranja kraste koja usporava proces zarastanja. Istraživanja pokazuju kako ozljede prekrivene flasterom brže zarastaju uz smanjenu mogućnost pojave infekcije. Hansaplast proizvodi pružaju učinkovitu zaštitu do potpunog obnavljanja kože.

3. Koliko često je potrebno mijenjati flaster na dječjoj koži?
Zbog higijenskih razloga preporučuje se svakodnevna zamjena flastera na nježnoj dječjoj koži.
4. Koliko dugo flaster za djecu ostaje na koži nakon doticaja s vodom?
Hansaplast flasteri za djecu pružaju pouzdanu zaštitu i kada je vaš mališan u pokretu. Flasteri su otporni na prljavštinu i vodu, te će zaštititi površinsku ozljedu i kada dođu u doticaj s vodom.
5. Moje dijete ima osjetljivu kožu. Koji bi flaster trebala koristiti?

Hansaplast flasteri za djecu posebno su razvijeni za osjetljivu kožu najmlađih. Vrlo su ugodni za kožu i lako se uklanjaju. Boje koje se koriste kako bi se stvorili veseli motivi, prilagođeni djeci, otporne su na slinu i znoj te dokazano sigurne za djecu.

6. Kakvi su flasteri posebno prilagođeni za djecu?
Hansaplast flasteri za djecu posebno su prilagođeni za nježnu kožu najmlađih. Vrlo su ugodni za kožu i lako se uklanjaju. Materijal otporan na vodu i prljavštinu pruža pouzdanu zaštitu, a veseli motivi iz najdražeg filma vraćaju osmijeh na lice.
7. Da li je uklanjanje Hansaplast dječjih flastera bolno?
Svi Hansaplast flasteri za djecu posebno su razvijeni za osjetljivu i nježnu kožu mališana. Neljepljivi jastučić omogućuje jednostavno, brzo i bezbolno uklanjanje.
8. Da li su boje na flasterima sigurne za djecu?
Jesu. Boje koje se koriste kako bi se stvorili veseli motivi, prilagođeni djeci, otporne su na slinu i znoj te dokazano sigurne za djecu.

Average Rating

16 recenzija

Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode. 

Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Napišite recenziju
Marijan Drugčević

Uz Hansaplast Frozen sve je lakše

Moja djevojčica je jednom bila na prick alergijskom testiranju i dobila strah od flastera, ali kad vidi ove slatke Frozen flastere svaki strah prestaje. A meni kao roditelju je bitno da koža diše ispod njih, tako da ih toplo preporučam.
Sanja Bronic

Savrsen proizvod

Definitivno je za peticu.Na poslu sam na kartonu porezala prs.Tekla mi je krv jako,oprala sam ga u vodi I stavila Frosen hanzaplast jer drugoga nismo imali.Stvarno je odlican.Odmah mi je sve zatvorio jos sam ga tako zaljepila da sam jako stisla I vise ga nisam mogla odljepiti,sto je ok jer mora drzati.Poslije sam I prala ruke,flaster mi nije otpao u vodi kako inace flasteri znaju otpast.Moj nije.Tako da je stvarno kvalitetan I ok.Do kraja smjene nosila sam na prstu Frozen lik sto je stvarno simpaticno bilo.
Sanela Saratlija

Najbolji hansaplast

Odlični,moji mališani ih jako vole 😍😍💖👌👌
Kristijan Manzoni

Hansa

Odlično
Dženi Miculinić

Pohvala

Postovani,koristim Vaše proizvode mislim otkad sam ja bila dijete i dan danas koristimo samo vase flastere kao cijela obitelj i nikad nas nije iznevjerio sa padanjem ili propustanjem.I nase daljnje generacije ce cijeniti vase proizvode.Zelimo vam sve najbolje i hvala vam sto ste s nama kroz zivot.Vasa Dženi
Next Page