Hansaplast rutina njege površinskih ozljeda
Jednostavno i sigurno obnavljanje kože u 3 koraka

Bilo da se radi o malenoj posjekotini na prstu ili ogrebotini na nozi, površinske ozljede su dio životne svakodnevice. 
Ponekad je teško odrediti hoćemo li sami sanirati površinsku ozljedu kod kuće ili pak potražiti liječničku pomoć. Nasreću saniranje površinskih ozljeda više ne mora biti problem! 
Ovisno o vrsti, veličini i dijelu tijela na kojem se nalazi površinske ozljede mogu se jednostavno sanirati kod kuće. Odgovarajuća njega površinskih ozljeda sastoji se od 3 koraka:

1. Čišćenje: čišćenje površinske ozljede od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože po čitavom području površinske ozljede.
2. Zaštita: sljedeći korak je zaštita površinske ozljede od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ozljedu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. 
3. Obnavljanje: u trećem koraku pomozite sigurnom obnavljanju kože s maksimalnim estetskim učinkom. Redovito nanosite Hansaplast mast za obnavljanje kože dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli.

Slijedeći ova tri jednostavna koraka spriječit ćete infekciju, potaknuti brže obnavljanje i poboljšati izgled površinske ozljede. Možete biti sigurni kako ste napravili pravu stvar za sebe i svoje voljene.

Ako se rana produbljuje, krvari ili postoje znakovi infekcije, poput crvenila, oticanja ili topline, obratite se liječniku.

Zapamtite kako gore navedeni savjeti i preporuke nisu zamjena za savjet liječnika. Pažljivo pročitajte upute koje se nalaze u pakiranju proizvoda. Važno: konzultirajte liječnika u slučaju da niste sigurni kako pravilno njegovati ranu. Informacije na ovoj internetskoj stranici se ne mogu koristiti za postavljanje dijagnoze, njegu ili liječenje zdravstvenog problema. Ove informacije nisu zamjena za stručnu njegu ili savjet. Imate li zdravstveni problem, konzultirajte se s liječnikom. Nikad nemojte zanemariti savjet liječnika ili oklijevati u traženju istoga, oko nečega što ste pročitali na ovoj stranici.

 Za daljnje informacije o našim proizvodima molimo da nas kontaktirate putem e-maila na www.beiersdorf.com.hr.