Hansaplast rutina njege površinskih ozljeda

Jednostavno i sigurno obnavljanje kože u 3 koraka

Bilo da se radi o malenoj posjekotini na prstu ili ogrebotini na nozi, površinske ozljede su dio životne svakodnevice. 
Ponekad je teško odrediti hoćemo li sami sanirati površinsku ozljedu kod kuće ili pak potražiti liječničku pomoć. Nasreću saniranje površinskih ozljeda više ne mora biti problem! 
Ovisno o vrsti, veličini i dijelu tijela na kojem se nalazi površinske ozljede mogu se jednostavno sanirati kod kuće. Odgovarajuća njega površinskih ozljeda sastoji se od 3 koraka:

1. Čišćenje: čišćenje površinske ozljede od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože po čitavom području površinske ozljede.
2. Zaštita: sljedeći korak je zaštita površinske ozljede od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ozljedu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. 
3. Obnavljanje: u trećem koraku pomozite sigurnom obnavljanju kože s maksimalnim estetskim učinkom. Redovito nanosite Hansaplast mast za obnavljanje kože dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli.

Slijedeći ova tri jednostavna koraka spriječit ćete infekciju, potaknuti brže obnavljanje i poboljšati izgled površinske ozljede. Možete biti sigurni kako ste napravili pravu stvar za sebe i svoje voljene.