Većinu godine naša se stopala sramežljivo skrivaju u cipelama. Zato ih kod uljepšavanja i njege često previdimo i posvetimo se 'vidljivijim' dijelovima tijela poput lica i kose.

Ljeti se situacija mijenja. Stopala su izložena pogledima, vanjskim utjecajima i neudobnoj obuči pa im je potrebno pružiti dodatnu njegu i pažnju.

Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje rezultate pokazuje već nakon 4 dana korištenja pa ako vaša stopala još čekaju ljetno uljepšavanje, niste zakasnili.

Ne skrivajte ljeti stopala u pijesku nego im priuštite tretman kakav zaslužuju!

 
 

 

 

 

 

UZROCI


 

Ranijih godina ste bez mnogo muke održavali stopala mekima, a sada to više nije slučaj? To je zato što stopala s godinama prirodno gube vlažnost pa im je potrebno pružiti dodatnu hidraciju.

Pritisak ili trenje na koži stopala dovodi do zadebljanja. Vanjski sloj kože, epiderma, reagira nakupljanjem i formira zadebljanja. Ovo područje zadebljane kože naziva se callus, a najčešće pogađa pete. Ovo stanje može se pogoršati i u konačnici koža može puknuti. Tada callus postaje problem jer ograničava kretanje i uzrokuje bolove.

Genetika također igra ulogu pa su neki ljudi jednostavno skloniji suhoj koži stopala od drugih.

Ne skrivajte ljeti stopala u pijesku nego im priuštite tretman kakav zaslužuju!

 
Povratak na vrh

SAVJETI KOJI ĆE VAM SPASITI GODIŠNJI!

Redovita njega, kao i omekšavanje kože pomoću kupke i proizvoda koji sadrže ureju prvi su korak pri sprječavanju nastanka zadebljanja.

Dvadesetak minuta tople kupke pomoći će omekšati kožu. Potom zadebljanja uklonite koristeći adekvatnu rašpicu ili kamen plavac. Isperite i osušite stopala.

Nanesite zatim sloj bogate kreme poput Hansaplast ntenzivne kreme protiv zadebljane kože s 20% ureje koja će osigurati hidrataciju i s u kratkom vremenu riješiti problem zadebljale kože.  

Intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje inovativna je kombinacija iznimno učinkovite koncentracije ureje koja smanjuje zadebljanja na koži i Aquaporin tehnologije. Ova formula učinkovito potiče hidraciju kože i jamči dugotrajne rezultate. Prve rezultate, primjetno mekšu i glađu kožu, možete očekivati već nakon 4 dana.

 
Povratak na vrh

TU NIJE KRAJ NJEZI STOPALA

U ljetnim se mjesecima javlja i problem održavanja svježine stopala. Neugodan miris stopala problem je za koji Hansaplast također nudi kvalitetno rješenje.

Hansaplast Silver Active sprej za stopala visoko je učinkovit anit-perspirant koji će vas pouzdano štititi od neugodnog mirisa i znojenja do 48 sati.

Djelotvoran je zahvaljujući aktivnom sastojku aluminij klorid heksahidratu te ionima srebra koji svojim visoko učinkovitim antibakterijskim svojstvima djeluju na nastajanje neugodnih mirisa.

Ubacite ga u svoj kofer i osvježite stopala na ljetovanju.

Ako vam godišnji odmor kvari neugodan i dosadan žulj tu je Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva. Koji će trenutno ublažiti bol, pomoći brzom zalječenju i štititi od prljavštine i bakterija. SAZNAJTE VIŠE!

 
Povratak na vrh

Zapamtite kako gore navedeni savjeti i preporuke nisu zamjena za savjet liječnika. Pažljivo pročitajte upute koje se nalaze u pakiranju proizvoda. Važno: Konzultirajte liječnika u slučaju da niste sigurni kako pravilno njegovati ranu. Informacije na ovoj internetskoj stranici se ne mogu koristiti za postavljanje dijagnoze, njegu ili liječenje zdravstvenog problema. Ove informacije nisu zamjena za stručnu njegu ili savjet. Imate li zdravstveni problem, konzultirajte se s liječnikom. Nikad nemojte zanemariti savjet liječnika ili oklijevati u traženju istoga, oko nečega što ste pročitali na ovoj stranici.

Za daljnje informacije o našim proizvodima molimo da nam se obratite putem KONTAKT OBRASCA.