Putovanja - dugo ih planiramo, u njima kratko uživamo, a na njima stvaramo najljepše uspomene.

A onda se dogodi žulj!

Bilo da se razgledavate neku daleku metropolu, planinarite, šetate uz more ili pak želite plesati cijelu noć - žuljevi su jedna od onih prirodnih, ali mučnih pojava koje mogu upropastiti svaku zabavu.

Izbjegnite muke po žuljevima uz ovih nekoliko jednostavnih savjeta, a u putnu ljekarnu već sada ubacite Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva.

 

ŠTO JE ZAPRAVO ŽULJ?


 

Žuljevi nastaju uslijed trljanja i pritiska na koži. Vanjska membrana žulja štiti ranu od daljnjeg pritiska, prljavštine ili ulaska bakterija. Nažalost, žulj je bolan i može puknuti, ostavljajući tako otvorenu ranu koja je veoma bolna i može se lako inficirati.

Povratak na vrh

SAVJETI KOJI ĆE VAM SPASITI GODIŠNJI!

Obuća vam doslovno može zagorčati putovanje. Birajte udobne cipele ili sandale u kojima ste već pješačili pa znate da mogu 'podnijeti' nekoliko sati hoda bez da vam počnu stvarati probleme.

Famozna putna ljekarna možda je i važnija od one kućne. Na putovanju, u nepoznatom okruženju možda nećete pronaći ljekarnu, zato je neophodne potrepštine važno uvijek imati uz sebe. Neka uz vas uvijek budu sprej za dezinfekciju rana, tablete protiv bolova i vrućice, kreme sa zaštitnim faktorom i flasteri protiv žuljeva.

Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva bit će vaš najbolji suputnik ljeti. Ovi flasteri posebno su dizajnirani tako da trenutno ublažavaju bol, pomažu brzom zalječenju, iznimno snažno prianjaju i sigurno štite od prljavštine i bakterija.

Čim osjetite kako se žulj formira, stavite flaster. On će zaštititi to područje pa čak i otvoreni, probušeni žulj od infekcije i prljavštine. Flaster štiti od pritiska i boli koju uzrokuje te ubrzava proces zacjeljivanja. Flaster nemojte skidati, osim ako se sam ne odlijepi. Dajte vremena žulju da zacijeli.

Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva sa svojom hidrokoloidnom tehnologijom stvara optimalno okružje za brže zacjeljivanje rane. 

 
Povratak na vrh

I JOŠ PAR SAVJETA ZA SRETNA STOPALA NA PUTOVANJU

Da bi vaša stopala ostala svježa tijekom cijelog putovanja, svakako u svoju putnu torbu ubacite Hansaplast Silver Active sprej za stopala koji će osvježiti vaše umorne noge.

Kako bi vaša stopala ostala lijepa i meka tu je Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože s 20% ureje koja prve rezultate pokazuje već nakon 4 dana korištenja.

 

Sretan put uz Hansaplast! 

 
Povratak na vrh

Zapamtite kako gore navedeni savjeti i preporuke nisu zamjena za savjet liječnika. Pažljivo pročitajte upute koje se nalaze u pakiranju proizvoda. Važno: Konzultirajte liječnika u slučaju da niste sigurni kako pravilno njegovati ranu. Informacije na ovoj internetskoj stranici se ne mogu koristiti za postavljanje dijagnoze, njegu ili liječenje zdravstvenog problema. Ove informacije nisu zamjena za stručnu njegu ili savjet. Imate li zdravstveni problem, konzultirajte se s liječnikom. Nikad nemojte zanemariti savjet liječnika ili oklijevati u traženju istoga, oko nečega što ste pročitali na ovoj stranici.

Za daljnje informacije o našim proizvodima molimo da nam se obratite putem KONTAKT OBRASCA.