Zaštitite rane od vode kako bi mogle zacijeliti

 

Ako rana nije pravilno zaštićena može se inficirati, što uzrokuje usporavanje procesa zacjeljivanja. Korištenje vodonepropusnih flastera, može smanjiti rizik od infekcije i ubrzati zacjeljivanje rane.

Zaštitite svoje rane od vode primjenom Hansaplast Aqua Protect flastera koji pružaju 100% vodootpornu zaštitu. Njihovo pouzdano ljepilo drži flaster na mjestu čak i nakon što dođe u dodir s vodom. Isto tako su fleksibilni i prozračni te se prilagođavaju pokretima tijela i pružaju maksimalnu udobnost tijekom procesa ozdravljenja. Još jedna prednost: zahvaljujući kombinaciji prozirne ljepljive trake i jastučića u boji kože, ova nova verzija Hansaplast Aqua Protect flastera je vrlo diskretna i gotovo neprimjetna.

Doživite novu razinu diskretnosti

Zaštita rane od vode omogućuje bolje zacijeljivanje rane
Povratak na vrh

Razvoj vodonepropusne zaštite

Zbog Hansaplastove predanosti visoko kvalitetnoj zaštiti rana, proizvodi se često revidiraju kako bi zadovoljili promjenjive potrebe i očekivanja. S ciljem razvijanja učinkovitih, modernih rješenja u zaštiti rana, nastala je nova verzija Aqua Protect flastera.

Kao i kod svih Hansaplast proizvoda koji prolaze proces redizajna, trenutnu verziju proizvoda testira se temeljito i pažljivo. Tehnolozi se pitaju kako bi mogli poboljšati proizvod, zatim se razvije nekoliko prototipova od kojih se odabere najbolji. Izabrani prototip se testira i ocjenjuje u realnim uvjetima.

Rezultati su pokazali da Aqua protect flaster 100% ne sklizne nakon 6 sati, a ranu i dalje dobro štiti, dok u 97% slučajeva flaster drži čak i nakon 8 sati *

Studije su pokazale da Aqua Protect flaster štiti rane i nakon 8 sati

Zaključak:
Novi Aqua Protect flasteri nude 100% vodootpornu zaštitu i snažno prianjanje.

*Studija učinkovitosti vodonepropusnog flastera, uporabni test, 75 sudionika, prosinac 2012.

Aqua Protect flaster prilagođava se vašim pokretima i ostaje na mjestu i u dodiru s vodom

Osvrt na Aqua Protect

Novi Hansaplast Aqua Protect flaster nudi 100% vodootpornu zaštitu. Kombinacija svijetlo bež jastučića i prozirne ljepljive trake je vrlo diskretna. Zahvaljujući ekstra jakim silama prianjanja, rana ostaje zaštićena i 8 sati nakon lijepljenja flastera - čak i u dodiru s vodom.

Povratak na vrh

Druga vodonepropusna rješenja iz Hansaplasta

Sljedeća rješenja iz Hansaplasta također pomažu održati rane suhima i pouzdano štite od infekcija.

Za dugotrajnu, vodootpornu zaštitu preporučujemo Hansaplast Extra čvrst i vodootporan flaster. Ovaj čvrsti flaster od tkanog materijala kombinira vodootpornu zaštitu rana, dugotrajnost i fleksibilnost sve u jednom.

Flaster u spreju koristite samo za manje rane, manje posjekotine i ogrebotine. Sprej pruža potrebnu i transparentnu zaštitu rana. Našpricani sloj je fleksibilan i može se nanijeti i na nedostupna mjesta. Zaštita je vodootporna i višednevna. Trenutno djeluje protiv bakterija.

 

S pravim flasterom možete zaštititi ranu od vode i spriječiti infekcije
Povratak na vrh

Hansaplast - povijest zacijeljivanja rana

Više od 90 godina Hansaplast predano pomaže u zacjeljivanju rana. Odvojite trenutak i pročitajte o važnim događajima u povijesti Hansaplasta i Beiersdorfa.

Povratak na vrh

Trebali bi konzultirati doktora ako je vaša rana duboka, krvari ili pokazuje znakove infekcije kao što su crvenilo, oteklina ili toplina.

Također potražite stručnu pomoć ako niste u stanju pravilno očistiti ranu. U slučaju da imate dijabetes, pravilna njega rana je od posebne važnosti. Što se tiče njege malih rana i porezotina - posebno na nogama, sva pitanja i nedoumice trebate razjasniti sa svojim liječnikom i/ili pedikerom.
 
Imajte na umu da naš savjet i preporuke ne mogu zamijeniti liječnički savjet. Pažljivo pročitajte upute za uporabu priložene u našim paketima proizvoda. Važno: ako niste sigurni kako pravilno tretirati ranu, potražite savjet liječnika.
 
Informacije na ovim stranicama ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje zdravstvenih problema ili bolesti ili za liječenje. Nisu zamjena za medicinsku skrb i savjetovanje. Ako imate zdravstvene probleme ili sumnjate na njih, obratite se svom liječniku. Nikad ne smijete zanemariti liječnički savjet ili odgoditi pregled na temelju informacija koje ste pročitali na ovoj stranici.

Za dodatne informacije o Hansaplast proizvodima, kontaktirajte nas putem e-maila na hansaplast@omegamedia.hr. Pažljivo pročitajte upute za uporabu koje se nalaze u  našim pakiranjima proizvoda.