Spremni za boravak u prirodi

Spremni za
boravak u
prirodi

Boravak u prirodi je užitak, ali sa sobom je
uvijek dobro imati opremu u slučaju nezgode

Priroda je radost

Svaki boravak u prirodi dobro je začiniti brojnim aktivnostima. One nas zbližavaju s najmilijima ali uz sebe nose i rizik od ozljeda. Uvijek je dobro imati spremno bar nekoliko flastera u slučaju manjih posjekotina ili oštećenja kože.

IZLET U PRIRODU

Za boravak u prirodi toplo obucite svoju obitelj usprkos prvim toplim zrakama sunca jer još uvijek može biti hladno. Ne zaboravite termosicu s toplim pićem za odrasle i djecu. Zašto ne biste napravili proljetni lov na blago, kroz šume, livade i polja? Natjecateljski duh dvostruko će vas brže ugrijati ako to radite u malim timovima, roditelji protiv djece, dečki protiv cura. Iskušajte igru „vidim što ti ne vidiš“ u kojoj svaki tim traži žute, crvene ili bijele pupoljke, ili ponesite botaničku enciklopediju i pokušajte identificirati biljke koje su opisane u njoj. Tim koji pronađe najviše vjesnika proljeća pobjeđuje.

FARMA PUNA ŽIVOTA

Mnoge farme pružaju živopisan pogled na život na selu. Za djecu, ništa nije ljepše od doživljaja velikih i malih domaćih životinja izbliza: maženja sa zečevima, jahanja ponija ili promatranja kako se brine za domaće životinje.

Neki poljodjelci uživaju opisivati kako siju i žanju hranu koju jedemo. Svako malo naići ćete na farmu na kojoj ćete moći kupiti ukusne poslastice poput domaćeg sira, povrća ili jaja.

Vidjet ćete kako i djeca mogu postati zahtjevna pri jelu i zagrijati se za neuobičajene poslastice ako vide kako se one proizvode ili uzgajaju.


Hansaplast rješenje za ubode insekata

Ipak, na farmi moguće je zadobiti lakše posjekotine na brojnim drvenim površinama. U tim situacijama dobro je imati spreman Hansaplast Classic – flaster za sve vrste malih rana. Uz snažno prianjanje, Hansaplast Classic flaster  napravljen je od izdržljivog materijala koji koži omogućuje disanje.

Priroda je stvorena za uživanje i nema boljeg vremena za uživanje na svježem zraku od boravka u prirodi. Užitak koji pruža priroda dok uživate u društvu obilazeći prirodu, njezine znamenitosti i seoska gospodarstva odličan je način da tijelo i dušu pripremimo za novi radni tjedan. A kada se cijela obitelj nakon takvog iskustva vrati kući puna prekrasnih dojmova, manje posjekotine na tijelu će biti zaštićene Hansaplast njegom i brže će zacijeliti.