Priroda je radost

Svaki boravak u prirodi dobro je začiniti brojnim aktivnostima. One nas zbližavaju s najmilijima, ali uz sebe nose i rizik od ozljeda. Uvijek je dobro imati spremno bar nekoliko flastera u slučaju manjih posjekotina ili oštećenja kože.
Povratak na vrh

IZLET U PRIRODU

Za boravak u prirodi toplo obucite svoju obitelj usprkos prvim toplim zrakama sunca jer još uvijek može biti hladno. Ne zaboravite termosicu s toplim pićem za odrasle i djecu. Zašto ne biste napravili proljetni lov na blago, kroz šume, livade i polja? Natjecateljski duh dvostruko će vas brže ugrijati ako to radite u malim timovima, roditelji protiv djece, dečki protiv cura. Iskušajte igru „vidim što ti ne vidiš“ u kojoj svaki tim traži žute, crvene ili bijele pupoljke ili ponesite botaničku enciklopediju i pokušajte identificirati biljke koje su opisane u njoj. Tim koji pronađe najviše vjesnika proljeća pobjeđuje.
Povratak na vrh

FARMA PUNA ŽIVOTA

Mnoge farme pružaju živopisan pogled na život na selu. Za djecu ništa nije ljepše od doživljaja velikih i malih domaćih životinja izbliza: maženja sa zečevima, jahanja ponija ili promatranja kako se brine za domaće životinje.

Neki poljodjelci uživaju opisivati kako siju i žanju hranu koju jedemo. Svako malo naići ćete na farmu na kojoj ćete moći kupiti ukusne poslastice poput domaćeg sira, povrća ili jaja.

Vidjet ćete kako i djeca mogu postati zahtjevna pri jelu i zagrijati se za neuobičajene poslastice ako vide kako se one proizvode ili uzgajaju.

Povratak na vrh

Hansaplast rješenje za ubode insekata

Ipak, na farmi moguće je zadobiti lakše posjekotine na brojnim drvenim površinama. U tim situacijama dobro je imati spreman Hansaplast Classic – flaster za sve vrste malih rana. Uz snažno prianjanje, Hansaplast Classic flaster napravljen je od izdržljivog materijala koji koži omogućuje disanje.

Priroda je stvorena za uživanje i nema boljeg vremena za uživanje na svježem zraku od boravka u prirodi. Užitak koji pruža priroda dok uživate u društvu obilazeći prirodu, njezine znamenitosti i seoska gospodarstva odličan je način da tijelo i dušu pripremimo za novi radni tjedan. A kada se cijela obitelj nakon takvog iskustva vrati kući puna prekrasnih dojmova, manje posjekotine na tijelu će biti zaštićene Hansaplast njegom i brže će zacijeliti.

Povratak na vrh