Stopala na putovanju
Otkrivamo kako se pametno spakirati i što je sve neizostavan dio svake putne torbe.

Odgovaramo na pitanje što sve ponijeti na putovanje

Otkivamo male trikove kako si olakšati kaos pakiranja i uživati u avanturi putovanja.

Prije nego se počnete pakirati morate razmisliti o tome hoćete li nositi torbu, naprtnjaču ili kofer. Neka se odluka temelji na tome koliko dugo se namjeravate zadržati na putovanju, gdje odsjedate i koje prijevozno sredstvo koristite. Za krače rute idealni su ruksaci, ostavljaju vam slobodne ruke i ne morate ih vući kroz grad. Ako idete na duže putovanje, koferi s kotačićima praktičniji su od putnih torbi jer ih možete vući. Ukoliko putujete niskobudžetnim aviokompanijama obratite pažnju na maksimalnu dozvoljenu veličinu prtljage. Ne želite neugodna iznenađenja u zračnoj luci.

Ne pretjerujte s odjećom

Nemojte pretjerivati s odjećom i obućom. Sigurni smo da želite da vam prtljaga bude što lakša, a često se dogodi da veći dio stvari koje ste ponijeli ne koristite.

Kada birate odjeću i obuću vodite se vremenskim uvjetima koji vladaju na lokaciji koju namjeravate posjetiti. S obzirom da ćete vjerojatno puno vremena provesti u obilasku znamenitosti i nećete imati puno vremena za presvlačenje i dotjerivanje u hotelu nosite udobnu odjeću od prirodnih materijala u kojima ćete se manje znojiti.

Udobna obuća je obavezna

Putovanja obično traju kratko i sigurno ih želite maksimalno iskoristiti, stoga se pripremite na dugo hodanje i nosite udobnu obuću.

Da bi vaša stopala ostala sviježa tijekom cijelog putovanje svakako u svoju putnu torbu ubacite Hansaplast Fresh Active dezodorans za stopala koji će osvježiti vaše umorne noge.

Povratak na vrh