Njega stopala zimi
Premda zimi nosimo zatvorenu obuću to ne znači da možemo zanemariti njegu stopala

Njegovana stopala i u hladnim danima

Zimi su stopala skrivena od pogleda u zatvorenoj obući stoga često upravo u ovom razdoblju zanemarujemo njihovu njegu. Stopala, baš kao i svi ostali dijelovi tijela zahtijevaju redovitu njegu da bi ostala zdrava i lijepa  te bila spremna uskočiti u elegantne cipele na novogodišnjoj zabavi.

Povratak na vrh

Ugodna i opuštajuća njega

Njega stopala može biti vrlo jednostavna, ugodna i opuštajuća. Uz sljedećih nekoliko savjeta vaša će stopala ostati lijepa i njegovana tijekom cijele zime, a vi ćete se osjećati sjajno. Prije svega stopala zaštitite odgovarajućom obućom. Premale i neudobne cipele mogu izazvati bolne žuljeve. Ukoliko vam se to dogodi pomoći će vam Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva i mjehura. Izbjegavajte jeftinu obuću od sintetičkih materijala koji ne omogućuju koži da diše. Nedovoljno široka i tvrda obuća može izazvati pojavu kurjih očiju. U borbi protiv njih pomažu Hansaplast flasteri protiv kurjih očiju.

Zimi su stopala gotovo cijelog dana zatvorena u toploj obući što može izazvati prekomjerno znojenje i neugodan miris. Kako bi vaša stopala zadržala svježinu tijekom cijelog dana ujutro nanesite Hansaplast Silver Active sprej, antiperspirant za stopala koji će spriječiti znojenje i pojavu neugodnog mirisa.

Kako bi vaša stopala ostala meka vodite računa o hidrataciji. Kožu stopala također je potrebno njegovati hidratantnim kremama kako ne bi postala guba i isušena. Svakodnevno nanesite Hansaplast intenzivnu kremu za stopala s urejom koja će ih održati mekima i glatkima tijekom cijelog dana.

Kad god uhvatite malo vremena priuštite sebi i svojim stopalima opuštajuću toplu kupku. Nakon nje nanesite Hansaplast regenerirajuću mast za njegu stopala koja svojom formulom dubinski obnavlja izrazito suhu i ispucalu kožu.


Slijedite ovih nekoliko savjeta i vaša će stopala u svakom trenu izgledati sjajno i biti spremna za uskočiti u elegantne otvorene cipele.

Povratak na vrh