Njegovana stopala i u hladnim danima

Zimi su stopala skrivena od pogleda u zatvorenoj obući, stoga često upravo u ovom razdoblju zanemarujemo njihovu njegu. Stopala, baš kao i svi ostali dijelovi tijela zahtijevaju redovitu njegu da bi ostala zdrava i lijepa te bila spremna uskočiti u elegantne cipele na novogodišnjoj zabavi.

Povratak na vrh

Ugodna i opuštajuća njega

Njega stopala može biti vrlo jednostavna, ugodna i opuštajuća. Uz sljedećih nekoliko savjeta vaša će stopala ostati lijepa i njegovana tijekom cijele zime, a vi ćete se osjećati sjajno. Prije svega stopala zaštitite odgovarajućom obućom. Premale i neudobne cipele mogu izazvati bolne žuljeve. Ako vam se to dogodi, pomoći će vam Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva. Izbjegavajte jeftinu obuću od sintetičkih materijala koji ne omogućuju koži da diše. Nedovoljno široka i tvrda obuća može izazvati pojavu kurjih očiju. U borbi protiv njih pomažu Hansaplast flasteri protiv kurjih očiju.

Zimi su stopala gotovo cijelog dana zatvorena u toploj obući što može izazvati prekomjerno znojenje i neugodan miris. Kako bi vaša stopala zadržala svježinu tijekom cijelog dana, ujutro nanesite Hansaplast Silver Active sprej, antiperspirant za stopala koji će spriječiti znojenje i pojavu neugodnog mirisa.

Kako bi vaša stopala ostala meka, vodite računa o hidrataciji. Kožu stopala također je potrebno njegovati hidratantnim kremama kako ne bi postala guba i isušena. Svakodnevno nanesite Hansaplast intenzivnu kremu za stopala s urejom koja će ih održati mekima i glatkima tijekom cijelog dana.

Kad god uhvatite malo vremena, priuštite sebi i svojim stopalima opuštajuću toplu kupku. Nakon nje nanesite Hansaplast mast za obnavljanje kože koja svojom formulom dubinski obnavlja izrazito suhu i ispucalu kožu.

Slijedite ovih nekoliko savjeta i vaša će stopala u svakom trenu izgledati sjajno i biti spremna za uskočiti u elegantne otvorene cipele.

Povratak na vrh